A Heaven Club szilveszterét garantáltan őrült forgataggal zárja majd.

Alig pár hete, amikor beszámoltunk arról, hogy megszavazták a 100 legjobb női dj-t, még nem tudhattuk, hogy hamarosan Budapesten köszönthetjük az egyik hölgyet, még pedig a lista elejéről. A DJ MAG szavazáshoz hasonló elven működő djanetop.com által több éve működtetett TOP 100 DJANE szavazás európai és nemzetközi szinten is összeállít listát minden évben, melyben az ukrán DJ Da Queen az elmúlt években állandó jelenlétet érdemelt ki.

Olga Korolova életvidám, sokat mondó külsejével top modelleket megszégyenítő helytállással ágyazódott bele az elektronikus zenei színtérbe. Kijevből indulva ma már több mint 70 országban megismerték, hogy milyen lendülettel vágja magát a szórakoztatás közepébe.

Stílusát úgy fogalmazzák meg, mint aki a dallamos progressive house-t ötvözi az energikus elektro house-zal, melyek robbanásszerű keveréke magával ragadja a közönséget a tánctérre.

Grandiózus táncos múltja elérhetővé tette számára, hogy igazán tisztában legyen azzal, mire is van szüksége a közönségnek, amikor a táncparkett felé közeledik. Nem hiába volt rá kíváncsi az elmúlt időben Jordánia, Törökország, Olaszország, Franciaország, Kanada, Egyiptom, Vietnám, India, Indonézia, Malajzia, de még például Mongólia közönsége is.

2013 óta fut Sound Kingdom című rádióműsora, nálunk pedig végre élőben is meghallgathatjuk zenei hullámzását, amikor december 31-én éjszaka beáll a Heaven Club pultjába. Az extra vizuállal és hangélménnyel felszerelt klub várhatóan felrobban majd ezen az éjszakán, ahol köztudottan legutóbb a DJane listáról is ismert Chelina Manuhutu is teltházas, kezek a magasban fellépést adott.

Most Olgán a sor, aki megmutatja miért is került idén az európai lista 9., és a nemzetközi sor 14. helyére! Ha érzitek a hívást, akkor jó szórakozást!