2020 első nagyobb hazai harddance durranása, kétségkívül a február 15-i Hardstyle Revolution, ahol az est fő fellépője az az Ausztrál Audiofreq, aki közel 11 évvel ezelőtt már fellépett Magyarországon a szép sikereket megélt, Code Black-el közös, Bioweapon formációval.

Audiofreq egy igazi zenei kaméleonnak számít, ugyanis a könnyedebb, fesztivál euphoric hardstyle daloktól kezdve a drum & bass, a dubstep-ben, a pszihedelikus témákon át mindenben rendkívül otthonosan mozog. Erre ékes példa a Dirty Workz égisze alatt kiadott 2016-os album az „Audiology”. 

A keményebb elektronikus zenei rajongóknak említeni sem kell, hogy Sam karrierje során a létező legnagyobb harddance bulikon lépett fel, a teljeség igénye nélkül: Qlimax, Defqon1, Reverze vagy épp a Tommorowland, valamint olyan nevekkel jegyez közös megjelenéseket, mint Headhunterz, The Prophet, Kutski, Toneshifterz vagy épp D-Block & S-Te-Fan.

A jól megszokott hazai fellépők mellett pedig meglepetésként egy olyan dj és producer páros érkezik a lejátszók mögé, akik már többször is bizonyították profizmusukat a hazai közönség előtt. Ők nem mások, mint az Equalizerz legénysége Svájcból. 

Tehát ezentúl érdemes napi szinten figyelemmel kísérni a Hungarian Hardstyle Facebook oldalát, ugyanis a szervezők ígérete szerint, nagyobb fokozatra kapcsolnak a következő évben, mint eddig valaha!

Esemény: https://www.facebook.com/events/540751523149051/