Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.

Remek évet zárt 2019-ben a Cinema Hall, amit az év utolsó 5 napján 6 programmal színesített meg, melyek mindegyike hatalmas érdeklődés mellett zajlott. Már ekkor tudtuk, hogy legendás évkezdésre számíthatunk a csapattól, de most már egyre tisztább a kép és nem csak felsorolásban, hanem fix dátumokra fókuszált eseményekben is kapjuk az idei impulzusokat.

A legelső infónk talán az volt 2020-ra, hogy Eelke Kleijn újra ellátogat a klubba egy hosszú, 4 órás szettel, ahova Miss Melera is vele tart, de végül úgy tűnik nem ez lesz az első esemény az évben, mivel a Steve Judge & Friends sorozat ez alkalommal a Cinema Hall-t nézte ki magának, ezzel egy újabb hazai elektronikus zenei forgatag indítja be a fedettpályás táncmozit.

A lassú, de biztos évindítást a február pörgeti majd fel igazán, ahol egymást követő hétvégéken érkeznek a sztárok a Cinemába. A hónap első napján az ukrán csajok, Miss Monique és Cherry állnak a pultba, majd ezt követően február 8-án már az élő legenda, Lee Burridge tér vissza egy téli Cinematinéra, ahova Wade és a Barcelonában élő honfitársunk, Reelow is vele tart majd.

A februári programot a Henry Saiz és Rodriguez Jr. közös Budapest Calling fellépése emeli tovább, míg nem Oliver Huntemann és Philipp Straub is benéz egy szombat éjszakára. Erre a remek februárra kerül koronaként az a márciusi program, melyben egy új sorozat, a CODE 360, Be Massive és Deep Night Sounds csapatok által közösen életre hívott PRLLX mutatja meg elektronikus zenei fényét, a Mind Against és az Eagles & Butterflies párosok extend szettjeivel fémjelezve.

Áprilisra még a hardstyle rajongók is kapnak egy löketet Coone fellépésével, de addig várhatóan még nagyon sok izgalmas party kerül be a Cinema Hall eseménynaptárába, melyet érdemes hétről hétre megnézni.