A 2020-as fesztiválszezon már itt van a nyakunkon, a szervezők naponta jönnek ki az új fellépők nevével és már a jegyárusítás is rég elkezdődött. Az sem számít nagy újdonságnak, hogy a legnagyobb fesztiválok ilyenkor már lázasan szervezik a 2021-es év fellépőit is. Ha a legmagasabb ligában szeretnél játszani, akkor már évekre előre kell tervezned. Egy dán fesztivál viszont még erre is csak legyinteni tud, nincs náluk előrelátóbb brigád. Ők bizony mérföldekkel előbb tartanak és már elkezdték árulni a jegyeket a 2049-es eseményükre. Elsőre hihetetlennek tűnik a dolog, pedig igaz. És még ésszerű magyarázattal is tudnak szolgálni.

Megvan már, hogy mit csináltok 2049 nyarán? Ha még nincs tervetek. akkor ajánlunk egyet. A NorthSide Festival ugyanis elkezdte árulni az early bird jegyeket. Érdemes sietni, ugyanis erősen limitált a jegyek száma, amit 250 dán koronáért szerezhetünk be, ami átszámítva nagyjából 10 ezer forintnak felel meg.

Ez pedig nevetségesen olcsó ár egy fesztiválbérletért. És mielőtt azt gondolnánk, hogy PR-fogásról van szó, vagy Dániában januárra esik április elseje, akkor el kell oszlatnunk a kételyeket. Nagyon is komoly és nemes célról van szó.

A NorthSide Festival ugyanis a Danica Pension nevű életbiztosítóval közösen indította el a kampányt. Így azért mindjárt más értelmezést nyer a dolog. Normál esetben egyébként 1500 korona lenne az elővételes jegyek ára. A különbséget a biztosító fizeti. Egy ilyen ajánlatot nem érdemes kihagyni. Már csak azért sem, mert nem csak a biztosító ügyfelei részesülnek a kedvezményben, hanem minden zenerajongó, aki időben megváltja a jegyét. Az értékesítés január 16-án indul. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Az akció további sorsára pedig térjünk vissza 30 év múlva. Jegyeket ITT tudtok venni!