Összeérnek a szálak a Lost Minute és a House 2 House háza táján. Mindkét csapat a megalkuvásmentes, igényes house zene népszerűsítését tűzte is zászlajára. A két csapat közös ízlése találkozik január 18-án a Toldiban, ahol is V ka keze alatt dorombolnak majd a basszusok.

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak a női lemezlovasok. Kelet-Európa pedig különösen jól áll, hiszen számos djane kezdte bontogatni szárnyait a korábbi vasfüggönyön túlról. V ka (Vika) az elektronikus zene új hullámának képviselője. Szívesen ugrál a stílusok között, szettjeiben microhouse, minimal house, oldschool electro és broken beat keveredik, mégis egységes egészt alkotva. Kihasználja a technika fejlődését, de ugyanakkor az sem jelent számára problémát, ha bakelitről kell zenélni. Szokott is.

Oroszországban (Inside Ag) és Ausztriában (Better be nice) is otthonosan mozog, de Németországban, Svédországban, Kínában, Indiában, Romániában és Magyarországon is fellépett már.

“Vikával először másfél éve kerültünk kapcsolatba, majd egy szerencsés véletlennek és a budapesti átszállásnak köszönhetően egy élő RTS.FM műsor erejéig vendégül is láthattuk.
Remek zenei ízlése példás alázattal párosul, így nem véletlen, hogy az évek során a világ számos pontján fordult már meg szelektorként, illetve a szülőhazája, Oroszország mellett immár Ausztriában is rezidens DJ-ként lép fel.”

Vika számára a legfontosabb, hogy az emberek is érezzék azt, amit közvetíteni szeretne a zenéje által. Az összes szettje egy-egy új történetet mesél el, mély érzelmi töltéssel. A következő fejezetet pedig Budapesten fogja megírni, mégpedig szombaton a Toldi falai között.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2689115644467916/