A tavalyi all night longot a közönség és a klub is visszatapsolta!

Nyolc óra zeneközvetítői jelenlét, változatos hangulattal, folyamatos figyelem megtartással és persze benne nagy megiramodásokkal bárki számára nagy meló lehet. Metha nem is titkolná, hogy minden all night long buli megdolgoztatja és újabb kihívás elé állítja. 

2019-ben is így nyitotta a pécsi Amper klubéletét, amit közönség és klubvezetés is annyira élvezett, hogy idén sem alakulhat másképp a délvidéki elektronikus zenei központ évindító eseménye.

Ekkora időintervallumhoz nem csak vaskos lemezes táska kell, hanem tapasztalat, például ahhoz, hogy úgy essen át a fellépő a holtpontokon, hogy abból a közönség nem érzékel semmit sem. Metha az elmúlt években már többször – például minden évben a születésnapi Methamorphozis bulikon – állt hosszú szettekkel a közönség elé, így az Amper január 18-i közönsége biztos kezekben lesz.

De jól tudják ezt a régió elektronikus zenét kedvelői, hiszen az elmúlt 5 évben rengetegszer hallhatták a Be Massive csapatot és kiadót is igazgató dj/producert, aki legutóbb az Innellea párost szállította Pécsre, amikor a Be Massive 16. éves fennállását ünnepelték meg teltház előtt.

„Muszáj 8 órán keresztül olyan zenéket is találni, ami engem is motivál a hosszas játékra, amitől én is libabőrös vagyok” – vallja Metha, aki egy ilyen elnyújtott éjszakán magának is mer kedvezni a szettben, ami természetesen a közönség számára is jót visz majd a tánctérre! 

VINYL sercegésekkel és kiadatlan zenékkel megtűzdelt utazásra számíthatunk, melyet egy héttel később már a 12 éves LavaLava csapat pécsi turnéállomása követ majd.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1266793930170813/