Január utolsó szombatján Budapest egyik legújabb klubja, a tavaly szeptember óta kompromisszummentes technóra dübörgő DFFRNTroom ezúttal a techno és house színteréről érkező Be Massive-os Push’n’Ball páros főszereplésével a privát, underground house bulijaikról ismert Perceptions új sorozatát, a Parallel Minds-ot látja vendégül.

A srácok nem kevesebb, mint 7 dj-t felvonultató line-uppal izgalmas zenei diverzitást ígérnek. Bejárhatjuk majd a jelenleg másodvirágzását élő lágyabb progressive house ütemektől az ethereal technon át egészen a fémesen csengő melodic technoig mindent, amit mostanában egy ilyen buli kínálhat. A Parallel Minds rezidensei között ugyanúgy megtalálhatjuk a régi house iskola neveltjeit, mint a trance, techno, vagy a pszicedelikus szcénàból érkező arcokat. Kay-D a hazai és külföldi közönség által is ismert és elismert producer/DJ több mint 300 saját és remixelt megjelenéssel, Karányi Danival való live act-ezéssel, 3 albummal, rádió show-val a Pure.FM-en és Frisky Radion a háta mögött a team zenei esztétájának számít.

Tamas Rada az alapcsapat rutinos szelektora már olyan külföldi előadókkal szerepelt együtt, mint: Oliver Schories, Danny Howells, Dave Seaman, Marcelo Vasami, Roy Rosenfeld, Antrim, vagy akàr Miss Monique. A brigád egyik alapìtó tagja Benho, aki progressive house, techno és goatrance berkekből érkezik – és úgy tűnik marad is, mivel az utóbbi években hazai és külföldi fesztiválok stabil meghívottjának számít – a rà jellemző szuggesztív, hipnotikus hangzásával viszi tovább az est ívét. A londoni warehouse partikon is szocializálódott MiaMuerte pedig az eklektikus dinamikát női energiákkal vegyítve hozza a csapatba és a szombat esténkbe, melynek bemelegítését sebészi pontossággal és kìsérleti ethereal technoval az extravagàns Dj Deep Space végzi.

A főműsoridőt Push’n’Ball kapja, akiknek letisztult progressive house és melodic techno fúziójából összegyúrt szettjeire már 2011 óta bulizhatunk, akár a Sun & Soda-n, a Balaton Sound-on vagy a B my Lake-en, olyan nevekkel is együtt zenéltek, mint Olivier Giacomotto vagy Hernan Cattaneo. Produceri munkásságuk sem marad elismerés nélkül pl.: 2019-ben Tobak & Snyl – The Darkness between us c. számhoz készített remixük a Beatport Best New Progressive House chartjának 8. helyén landolt.  Óriàsi bulira van tehàt kilàtàs a Perceptions által prezentált csalàdias, baràtsàgos légkörben.  Január 25-én iràny a DFFRNTroom!

Esemény: https://www.facebook.com/events/2536696429877215/