A holland nő ráadásul honfitárs barátjával együtt indítja be a Cinema Hall táncterét!

Még tavalyi hír volt, hogy visszatér hozzánk 2020 elején a legendás holland deep house király. Eelke Kleijn ráadásul ez alkalommal nem csak 4 órás, elnyújtott szettjét, hanem amszterdami barátját, a különleges Miss Melerat is magával hozza, aki egyúttal Eelke női kiadása, vagy épp fordítva.

Ezt már nem mi fogjuk eldönteni, hogy ki volt előbb, de abban segítünk, hogy Miss Melera-t közelebb hozzuk a január 24-i buli előtt az elektronikus zenei tudásvilágunkhoz, hogy tudjuk majd, ki is az a csinos nő a pultban, aki teljesen elvarázsol bennünket, nem kevesebb, mint 3 órán keresztül.

Colourizon nevű podcast sorozata már 88. epizódjánál tart, melyeket a híres Proton Radio adásában is hallhatunk havonta. Ide is tesszük a legfrissebbet, hogy a további ismeretek megszerzése alatt kellemes mélységébe vigyen minket:

A Colourizon egyébként 2012-ben indult útjára, mint műsor és esemény sorozat, tehát egy 8 éve töretlenül futó Miss Melera elemről beszélünk, ami minden alkalommal simogatás a fülnek, kellemes mozgatás a testnek.

Az elmúlt évtizedben nagy szerepet játszott ez a műsor abban, hogy egyre népszerűbb lett és egyre több helyre hívták fellépni. Észak- és Dél-Amerikától Ázsiáig, de bejárta Európa minden szegletét és nagy fesztiváloktól egészen a klubokig jelentős helyszíneken fordult meg. Beleértve persze az otthonában megrendezésre kerülő ADE-t is, ahol 2012 óta rendszeres fellépő.

Eelke Kleijn-nel rég és jól ismerik egymást, stílusuk tökéletesen passzol egymáshoz, szinte tényleg a női alteregója, amikor a plutban állnak nem lehet tudni ki melyik zenét teszi, annyira képesek egyben lenni, ahogy az ebben a 2018-as szettben is történt:

A tradicionális műfajok legkellemesebb egybeolvasztója, a deep és tech house, valamint a techno sajátos lényegét ötvözve, kellemesen dallamos egyvelegeket alkot, akár produceri, akár DJ minőségben, ami egyszerre friss, időtlen és jellemzően egyedi.

A zenekészítés folyamatában nem tört sosem nagy magasságokra, éppen csak pár tucat zenéje tükrözi zenei kivetülését, de azok nagyon ott vannak a helyükön, melyeknek a Polymath, Traum, a Weiter vagy a Chapter 24 Records szívesen adott otthont az elmúlt 10 évben.

Idén úgy alakult, hogy három hetes pihenőt követően nálunk ugrik bele az éves szórakoztatásba, úgyhogy nem is nagyon fokoznánk tovább szavakkal a Miss Melera részéről érkező január 24-i hangulatot, sokkal inkább viszont megjelenítenénk itt pár olyan zenéjét, melyeket csak remélhetünk a nagyérdemű nevében, hogy felcsendülnek majd a Budapest Calling által létre hívott Cinema Hall-os esemény éjszakáján.

Már csak azt reméljük, hogy b2b is lesz a két holland között!!!