Szeged a szívünk csücske. Mindig nagy örömmel látogatunk el a Tisza partjára. Egyrészt mert isteni a halászlé (több közhely már nem lesz a cikkben), másrészt mert rengeteg pajtásunk lakik itt, akik gondoskodnak arról, hogy Csongrád megye központja ne szenvedjen hiányt minőségi elektronikus zenében.

Szeged az egyik legstabilabb bástya hazánk elektronikus zenei térképén. Ott a Sing Sing, ahol rendszeresen fordulnak meg nemzetközi DJ-k, jövő szombaton például nem kisebb sztár érkezik, mint Umek. Nagy nevekből tehát nem szenvednek hiányt, de mi van azokkal, akik a családiasabb hangulatú, minőségi underground eseményeket kedvelik? Szerencsére nekik sem kell panaszkodniuk. A városban ugyanis több szervező is munkálkodik, úgyhogy mindenfajta rétegzene iránti igényt ki tudnak elégíteni. Jövő szombaton senki nem marad buli nélkül.

A zene ezúttal a fővárosból érkezik, a Cream of Sounds csapata első alkalommal látogat Szegedre, hogy tető alá hozzák a Meet the Creams #1 felvonását. A Cream of Sounds neve jól cseng a pesti éjszakában és egyre többen ismerik meg nevüket országszerte is.

Mozgalmas évük volt ugyanis 2019-ben. Sok más parti mellett vendégül látták az Einmusika és az All Day I Dream új felfedezettjét, a holland Budakidet. Pécsen egy eldugott múzeumkertben zenéltek a Technokunst-ból jól ismert Dj dork-al kiegészülve, a nyár végén pedig második alkalommal rendezték meg a Summer Never Ends partit ahol ismét, közel ezren táncolhatták ki magunkból a nyár fáradalmait.

Ilyen lendülettel folytatják 2020-ban is és rögtön az elején fejükbe vették, hogy engedve a vidéki barátok unszolásának, kiterjesztik budapesti határaikat és elviszik a Cream életérzést a hozzájuk legközelebb álló városokba! Ebben három oszlopos taguk, Bæcker, thedunaj és Kornwall – DJ mellett, a Corvin Clubból is jól ismert Smole lesz segítségükre. Vele készítettünk már korábban egy hosszabb lélegzetvételnyi interjút, amiből minden részlet kiderül.

A helyszín a Pulzus Club, ahol este 10 órától reggel 4-ig vezetünk be a House – Melodic Techno rejtelmeibe.
Esemény: https://www.facebook.com/events/483101639010328/