Az élő legenda Bali legdélebbi pontján, a mennyek kapujában adott elképesztő szettet.

Ahol Lee Burridge neve megjelenik, ott garantáltan várható valami olyan, ami örök élmény és felejthetetlen pillanat okozója a nagyérdemű számára. Évek óta jár már hazánkban is, mindig kultikus fellépéseket adva, de természetesen a világban ennél sokkal elképesztőbb bulikat ad, legyen az a perzselő Burning Man, vagy most épp a Cercle egy újabb epizódja a csodálatos Bali déli pontján.

A mester és elképesztő fellegekbe repítő sorozat, az All Day I Dream január 26-án látogatott az indonéz szigetvilág legszebb szigetére, Balira, melynek déli csücskében található pazar klubban, az Omnia Bali elképesztően formabontó teraszán szórakoztatta a közönséget. Mutatjuk a mennyországhoz bátran párosítható helyszínt:

A Cercle pedig ehhez kapcsolódott és másnap, január 27-én újból kitették Lee-t a teraszra, hogy egy naplementés két órába repítse az ott megjelent közönséget és a világ különböző pontjáról online csatlakozókat.

Akik akadtak szép számmal, így Lee Burridge nem csak az egyik eddigi legszebb Cercle helyszínt írhatja fel a számlájára, hanem az egyik legnagyobb figyelmet kapott szett is az övé, mely alig 2 hét alatt 2,4 millió lejátszást eredményezett. Ez csak a Facebook felület, mivel még a Cercle YouTube csatornájára nem került fel az anyag, ott várhatóan ennek másfél-kétszeresét legalább eléri majd, ami így az egyik legszeretettebb fejcsavaró adás lesz!

De maga a szett is legendás, mesébe illő volt, ami már az elején egy magával rántó, dallamos hangulatra invitált, majd nem volt megállás, közben pedig élvezhettük Bali déli pontjának utolsó fényeit a naplementében, azon a káprázatos teraszon. Még, ha távolról is, de remek élmény volt!

És, hogy az élményekből ne csak online kapjunk, február 8-án a Cinematiné már repíti is hazánkba Lee papát, aki a félig nappali, félig éjszakai jegyében, a tőle mindig kiérdemelt hangulatot csavar majd körénk, egyetemben Cassy-vel, de ott lesz még Wade és a Barcelonában élő honfitársunk, Reelow is! Micsoda éjszaka lesz ez, bővebb infókat és jegyeket még itt találtok!

Cassy hangulatába is belenézünk, tőle majd valami ilyesmiket hallhatunk: