Sigala – hivatalos nevén Bruce Fielder – a mindössze 27 éves angol house DJ/producer 2015-ben robbant be a köztudatba Easy Love című számával amihez a Jackson 5 1970-es dalából, az ABC-ből használt fel egy sample-t. A producer az OfficialCharts.com-nak elmondta – „Soha nem gondoltam volna, hogy ebből a dalból Number 1 lesz.”

Ezután sorra következtek a sikeres megjelenések. Ám a zenélésbe már sokkal korábban belekóstolt, mindössze nyolc éves volt amikor elkezdett zongorázni, majd jó pár évvel később a Westminster Egyetemen végzett. Miután befejezte az egyetemet több zenekarnak is tagja volt, majd úgy döntött volna, hogy a saját útját kezdi el járni.

2019-ben jelent meg a Brighter Days című lemeze olyan neves előadók közreműködésével mint például: John Newman, Craig David, Ella Eyre, Paloma Faith, Sean Paul vagy éppen Meghan Trainor. Európa szerte hívják fesztiválokra, klubokba játszani. 2018-ban a Strand fesztivál vendége, volt idén március 21-én pedig az Akvárium Klubban tudjátok meghallgatni.

Az eseményen való részvételeteket itt tudjátok jelezni: https://www.facebook.com/events/1534994856642343/
Hangolódni pedig ezen a linken tudtok: https://soundcloud.com/sigalamusic