Az elmúlt napok rendkívüli helyzete pillanatok alatt forgatott fel mindent. A helyzet azt diktálja, hogy közösen kell felelősséget vállalnunk annak érdekében, hogy mihamarabb túl legyünk ezen a nehéz időszakon.

A szórakozóhelyek zárva és a józan ész is azt diktálja, hogy egy darabig ne látogassuk a közösségi helyeket és a bulikat. Reméljük, hogy hasznosan telt a hétvégétek. És egy csomó pénzt megspóroltatok 🙂

Viszont nagyon úgy tűnik, hogy az egészségügyi kockázatok mellett az egész szórakoztatóipar beláthatatlan károk elé néz. Azt még csak megbecsülni sem lehet, hogy meddig tart ez az időszak. De az élet nem állhat meg! Ha egyelőre nem is tudunk együtt szórakozni, legalább a kamerák segítségével próbáljunk meg közös hullámhosszra kerülni. Négy produkció áll be 2-2 órára délután a lemezjátszók mögé a StreamOn újonnan kialakított stúdiójában. Csupa olyan név, aki régi motoros az éjszakában és akik nem bírják ki a közönség nélkül! A minőségi hangzásról a Next Pro Audio gondoskodik. Az élő közvetítés délután 2-kor kezdődik Botek & Bueno & Melon b3b produkciójával. Délután 2-től 4-ig a TanzTraum Records kiadójánakf feje, Bohumil veszi át a stafétabotot. A kialakult helyzetre a LavaLava csapata is egyből reagált. Arra sarkallnak mindenkit, hogy segítse a mikrokörnyezetét, ahol tudja. Tolo 18 és 20 óra között fog játszani, az utolsó két órára pedig Peter Makto áll a pult mögé. aki a aki Dandyblog fb oldalán fejtette ki, hogy mi történt vele és a szűk környezetében a korlátozó intézkedések kihirdetését követően.

Line up:
14.00-16.00 Botek & Bueno & Melon
16.00-18.00 Bohumil (TanzTraum Records)
18.00-20.00 Tolo (LavaLava)
20.00-22.00 Peter Makto (Truesounds)

Live Stream by StreamOn: https://www.facebook.com/StreamON.hu/