Gyakran találkozhatunk olyan esetekkel, amikor az EDM-szupersztárok kitalálnak maguknak egy új pszeudót és onnantól kezdve büszkén hirdetik az underground oldalukat is. A legnépszerűbb franciáról azért tudjuk, hogy egész jó zenei ízléssel volt megáldva korábban. Két művészneve ismert, a Jack Hisback és a Jack Back alatt megjelent művek is az ő munkásságát jelentik.

Jack Back már 2012 óta létezik és egy hosszabb szünet után lett újra aktív. A The Chemical Brothers legnagyobb klasszikusát, az 1999-es „Hey boy, hey girl”-t értelmezte újra. A végeredmény a „Superstar DJ“ címet viseli.

„A zene egy igazi klasszikus, nagy megtiszteltetés számomra, hogy elkészíthettem az új verzióját. Sok időbe telt befejezni, éppen ezért különösen izgatott vagyok, hogy végre megjelenhet a feldolgozás.”

Jack Back igen csak eredményesen zárta a tavalyi esztendőt. Olyan nagynevű kiadóknál jelentek meg zenéi, mint például a Defected, FFRR vagy éppen a Toolroom. Több, mint 60 millió lejátszásnál tart összesen és a Beatport Top 10 megjelenései között is újra megtalálhatjuk a munkáit.