Április 11.-én olyan zenei eseménynek lehetünk részesei, mely a magyar partikultúra történelmében még nem fordult elő!

Megszokott kis életünket teljesen felborította a COVID-19 vírus okozta járvány, mely immáron az egész világra kiterjedő veszélyhelyzetet teremtett. Március 11-én kihirdette a magyar kormány is, hogy betilt minden 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényt. Azóta összeomlott a magyar partiszcéna, a szervezők és klubok felelősségteljesen töröltek minden rendezvényt a közeljövőben.

Most azonban felütötte a fejét egy nemes célt szolgáló esemény, melyen szabálysértés és jogi következmények nélkül részt vehet bárki. Ismét együtt bulizhatunk, csak egy kiTSit MÁSKÉPP!
A Truesound Music 16. születésnapja alkalmából ezúttal egy olyan eseményt szervez, melynek teljes bevételét felajánlják az Országos Mentőszolgálat számára!

A koncepció merőben más, mint ahogyan eddig ismertük a partizást cselekményét. A helyszín minden résztvevőnek a saját kényelmes otthona lesz. A zenét ugyanúgy szolgáltatja majd a Truesounds csapata, aznap minden TSM Dj posztolni fog 1-1 új mixet az esemény falára. A ’housepartira’ online lehet jegyet vásárolni, összegük szándékosan eltér a megszokott jegyáraktól, hiszen a szervezők is tudják, hogy sokan nehezebb anyagi helyzetbe kerültek a munkahelyek elvesztése vagy kényszerszabadságok által.

Jegyvásárlás:
https://cooltix.hu/event/TruesoundsMusic_16BirthdayPartyANagyTSaladiOsszefogas-5e7a5df048773f0011126dc0
Normál jegyek ára: 1000 Ft
VIP: 2000 Ft
A megvásárolt jegyek utáni bevételt maradéktalanul elutalják az Országos Mentőszolgálat számára, akik most emberfeletti küzdelmet folytatnak a vírus elleni harcban!

Itt az ideje, hogy most ne csak magunkra gondoljunk, végre lépjünk túl azon, hogy mi lesz velünk buli nélkül! Ahogyan azt az esemény leírásában is olvashatjuk: Itt az ideje, hogy ennyi év közös bulizás, eufória, meg sok nihil pillanat után tegyünk valami jót is józanul és felelősségteljesen!”
Ezúttal nem csak úgy segíthetünk, hogy otthon maradunk, hanem egy buliban elfogyasztott akár már két sör árán is közvetve támogatni tudjuk embertársainkat, azokat a mentősöket, akik értünk dolgoznak és küzdenek minden áldott nap!

Megjegyzés: A belépőjegy nem csak egyszeri vásárlásra jogosít fel! 🙂

Facebook esemény:  Truesounds Music 16. Birthday Party – A nagy TSaládi összefogás