Legnagyobb szerencsénkre az összes alkotás elérhető a Youtube-on is. Sok a közös bennük, például a filmekben megszólaló szereplők tekintetében. Ők azok, akik valóban mozgatják ezt a kultúrát.

Techno az egyén diadala / 52 perc, 1997

Füstös Zsolt kultikus 1997-es techno dokumentum filmje, ami sokáig csak részleteiben volt megtekinthető digitális formátumban, sokaknak csak VHS kazettán őrizte a múlt egy szeletét. Szerencsére a rendező később úgy döntött, hogy a teljes filmet megosztja youtube csatornáján, így mi is beletekinthetünk a hazai elektronikus mozgolódás kezdeteit firtató 52 perces alkotásba.
Szereplők: Bernáthy Sándor, Király Tamás, Palotai Zsolt, Pánczél Gábor( DJ BOOLEK) Kömlődi Ferenc, DJ Titusz, DJ Kühl, Kenguru,Panther Patrick, Candyman, Perjés Zoltán ( FEAKY D), Marusha

Partik népe / 52 perc, 2002

Szereplők: DJ Palotai Naga DJ Dork Horváth Tibor Vajdai Vilmos Bernáth Sándor
„Szerintem a parti korunk legjellemzőbb momentuma. Ezt ez a kor szülte, ez a miénk. A mi korunk. A partik kora.” – Vajdai Vilmos
„91-hez képest, az akkor 200 fős maghoz képest ma már egy-egy hétvégén közel 30-40 ezer fiatal indul el partizni. Szóval ez már eléggé kinőtte magát” – Laki L. László
„A New York-iak is azt mondták: Budapest? Csúcspont! Mondják többen menedzserek, dj-k, hogy bemennek a kiadóba, és ott lóg a falon egy lista, hogy hová szeretne menni a kiadó főnöke, és az első Budapest.” – Dj Palotai

Night Shift Documentary / 63 perc, 2012

SanFranciscoBeat aka Profile25 (magyar DJ/producer) és SIX (visual artist) álmodta meg, a filmet, mely bemutatja a magyar elektronikus zenei életet, annak néhány fontosabb szereplőjét, a klubéletét és annak hátterét. Film arról, hogy hogyan illeszkedik az elektronikus zene a magyarországi kulturális szférába. A film bemutatja azokat a DJ-ket és producereket, akikkel a közönség hétről-hétre találkozik a klubokban, de mellettük olyan szereplők is bemutatkoznak, akik a háttérben azért dolgoznak, hogy az ezek a bulik létrejöjjenek: grafikusok, promoterek, bookerek, VJ-k. Ők azok, akiknek többnyire nem ismerjük az arcát, de nélkülük nem lenne jó és sikeres egy rendezvény. Biztosan sokunknak eszébe jutott már az a kérdés, hogy hogyan választják ki a szervezők a bulik fellépőit, hogy hogyan figyelik a trendeket a DJk és promoterek, hogy aztán mindezt bemutassák a közönségnek. Mi zajlik a kulisszák mögött? A dokumentumfilm egy órájában teljes képet kaphatunk azokról a kulisszatitkokról, melyek mindig is érdekelték a nagyközönséget, hogy kik állnak az egyes szerveződések mögött, milyen kulturális értéket hivatottak képviselni, mennyire figyelik az aktuális trendeket és hol tart a magyar elektronikus zenei kultúra. Ilyen s hasonló kérdésekre kaphat választ a néző.

DJ Budai – A Funky Documentary / 23 perc, 2004

A 2004-ben megjelent „DJ Budai Live – Funky Techno Roadmovie” DVD-n található ez az extra kisfilm, amely megpróbálja a lehetetlent: bemutatni Budait. A Funky-Techno Documentary-t a az egykori FreeE Magazin kedvelt újságírója, Candyflipper szerkesztette. Budai mellett megszólalnak munkatársai, a rajongók, valamint olyan kollégák, mint: NewL, Vic, Kühl, Chriss, Sterby, Slam Jr., Shane54.

Helyet kapott a filmben jó pár kuriózum archív felvétel – Dark Side 1995, Flört 1996, Mayday 1996, Szeged / Vasdisznó 1995., Love Parade 1997, M47/Re-opening 2001 -, amely először került a nagy nyilvánosság elé.

Extázis tíztől-hétig / 47 perc, 2002

Palotai Zsolt a Tilos az Á-ban kezdte lemezlovas-pályafutását, és a 90-es évek végére a dj-k pápája lett. Az olimpiai bajnok futballbíró fia a Tilos Rádió-n és a partikon sok-sok fiatal dj-nek ad ösztönzést. Fellépése gyakran egészen új fordulatot ad egy-egy rendezvénynek. Ha a stílusáról kérdezed, azt mondja free style. 2003 januárjától megint lehet élőben hallgatni a Tilos Rádióban. Róla, és az őt körülvevő szubkultúráról szól a film.

Flashback / 62 perc, 2019

A 62 perces alkotás öt debreceni DJ, név szerint Leslie P, DJ Bíró, DJ Tokai, DJ William és DJ Discosa visszaemlékezésén alapszik. Mesélnek a kezdetekről, a technika és a zeneipar fejlődéséről és sok személyes sztori is előjön.

Kell egy hét együttlét / 70 perc, 1997

A Sziget 1997-re Európa egyik legnagyobb zenei és kulturális fesztiváljává vált. Hét napig folyamatosan, egyszerre történik minden, szól a zene és egyszerre folyamatosan hömpölyög több tízezer arc. Zene és arcok. A Szigetnek ez a két fő alkotóeleme az, amellyel a film visszaadhat valamit az egy hét hangulatából…

R33 Hajós Andrással / 50 perc, 2014

Bár maga a film nem az elektronikus zenéről szól, a hely azonban később az underground elektronikus zene egyik bástyájaként működött. Sokunk kedvenc klubja 2011 és 2017 között üzemelt. Budapest talán legszürreálisabb helyszíne volt akkoriban, ahol a romkocsmafeeling keveredett az indusztriális és műemléki környezettel, a berlini életérzést magában hordozva. Pillantsunk be hát a kulisszák mögé Hajós Andrással!

HELIOPOLIS – The Official 2013 S.U.N. Festival Aftermovie / 46 perc, 2013

A SUN Festival Magyarország második legnépszerűbb goa fesztiválja. Nem hagyományos aftermovie ez, hiszen több szereplő is megszólal. A szuperbékés közegről ráadásul ravasz módon egy olyan filmet forgattak a szervezők, ami egy kritikus, lefitymáló, véletlenül ideérkező kívülálló szemével láttatja a történéseket.

A holnap érdeklődés hiányában elmarad / 64 perc, 1993

Dettre Gábor rendező a ’80-as / ’90-es évek magyar dark/goth/alter/grufti szubkultúráját járja körül. Remek korkép az akkori undergroundról, a rendszerváltozással járó bizonytalanságról, az élettől és a világtól valamibe menekülő fiatalokról, s talán a mával is párhuzamba állítható.

Shockwave DVD / 58 perc, 2006

Ez némiképp kakukktojás, mivel nincs rajta szövegelés csak zene és videó. A Shockwave-et nevezhetjük Magyarország történetének talán második legsikeresebb techno rendezvénysorozatának. A 2000-es évek első éveiben dübörgött az alábbi helyszíneken: Supersonic Technikum, Kashmir, Tököli Reptér, Millenáris és a Vidámpark. Fellépett többek között Inigo Kennedy, Terence Fixmer, James Ruskin, Rino Cerrone és még sokan mások. A három rezidens: Carco, Sigee és Kiri.