Az Amsterdam Dance Event (ADE), a világ vezető elektronikus zenei konferenciája és legnagyobb klubfesztiválja 25.-ik évfordulójára készül 2020. Október 21. és 25. között. Jóeséllyel ez lehet az első nagy külföldi megmozdulásunk a korona vírus okozta károk leküzdése után.

Az ünnepség részeként az ADE Pro szakmai konferencia visszaköltözik eredeti helyére, a Felix Meritis-be. 1999 és 2016 között mind a 18 konferenciaesemény itt került megrendezésre. Miután a Felix Meritis-t felújítás miatt bezárták, a szervezet a DeLaMar Szinházban talált ideiglenes otthonra népszerű Leidseplein közelében.
A Felix Meritis az amszterdami csatornák egyik legikonikusabb kulturális látványossága. Az, hogy az ADE itt kerülhetett megrendezésre, nagyban hozzájárult az esemény fejlődéséhez és hogy mára a szcéna központi találkozójává nőtte ki magát.” – mondta Meindert Kennis, az ADE igazgatója.
A Felix felújításának eredménye rendkívül látványos, és újbóli megnyitása nem is jöhetett volna jobbkor. Ez lehetővé teszi, hogy 25. születésnapunkra visszatérhessünk az ’otthoni bázisunkhoz’, ezzel még különlegesebbé téve az ünnepi kiadást. „ – teszi hozzá Jan-Willem van de Ven , társigazgató.

DeLaMar Theater

 

Az ikonikus Felix Meritis 

Az 1996-os első esemény óta az Amsterdam Dance Event az elektronikus zenei elmék, előadók, szakmai vezetők, akadémikusok, ifjú tehetségek és rajongók vezető globális összejövetelévé nőtte ki magát. Az első ADE még csak konferenciaként kezdődött 300 delegációval és 30 előadó DJ részvételével, mindössze három helyszínen. Ehhez képest jelenleg több, mint 1000 rendezvényen kínál széleskörű nappali és éjszakai programot 600 szakmai előadó és 2500 művész részvételével, 200 különböző helyszínen. Az ADE ideje alatt egész Amszterdam város az elektronikus zenével kel és fekszik, él és lélegzik 5 egész napon keresztül.

Az ADE Pro szakmai konferencia Early bird jegy értékesítése már elkezdődött, mellyel biztosított a belépés a 25. kiadás összes nappali és éjszakai programjára, azaz minden szakmai előadásra, bemutatóra és az összes klubeseményre, fesztiválra is.
Jegy értékesítés: www.amsterdam-dance-event.nl/en/tickets

Lassan érkeznek az első előadók és művészek nevei is, ha szeretnél naprakész lenni, akkor érdemes az alábbi linken követni a bejelentéseket: www.amsterdam-dance-event.nl/en/news