Milyen 2020-as klubszezon? Óriási sorok kigyóznak a Rossmann előtt, ahol a biztonsági őr egy biccentéssel dönt arról, hogy ki az aki bemehet és ki az, aki nem.

A hetedik hétvégénk következik buli nélkül. Hogy mennyire hiányzik már, annak ékes bizonyítéka az is, hogy a koronavírus megelőző intézkedései kapcsán nem tudunk nem a bulikban megszokott viselkedésekre asszociálni. A boltok előtt olyan fegyelmezett sorok alakulnak ki mostanában, mint a német klubok bejárata előtt. Na és a raverek már akkor is maszkban nyomták, amikor az átlagember még csak az egészségügyi intézményekben találkozott hasonlóval.

Sajnos ez még egy jó darabig el fog tartani. Éppen ezért fontos betartani a korlátozásokat, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy újra a régi kerékvágás szerint menjenek a dolgok.

A klubkultúra eddigi történetének legnagyobb kihívása előtt áll. A mindig teltházzal pörgő helyek üresen állnak. A berlini klubok összefogása eredményeképpen március vége óta pörög a United We Stream élő platformja. A minden nap 19 és 24 óra között jelentkező élő adásban nem csak DJ-k játszanak, hanem kerekasztalbeszélgetések, előadások, filmek és egyéb színes tartalommal jelentkeznek a klubkultúra világából.  Minden adomány egy alapba kerül, ami a bajba jutott klubokat és munkatársait támogatja.

A Rossmann is a kezdeményezés mögé állt. Most ugyanis minden cent számít! A lenti videót a Facebookon, Instagramon és Youtube-on is közzétették. Amennyiben vasárnapig mindhárom csatornán összejön 10. 000 lájk a videóra, akkor a Rossmann 5000 eurót adományoz az alapba. Ha 50 ezer lájkot is sikerül elérni, akkor viszont már 25 000 euró lesz az összeg. 100 000 lájk esetében pedig 50 ezer euróval fogják támogatni az alapot! Vagyis minden egyes gombnyomás számít, mégpedig 50 centtel!

Ne hagyjuk őket cserben, számítanak ránk!
Ha esetleg szarul nyitja meg a videót, akkor innen indítsd el: https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=2421709847929901