2018 novemberében indult útjára hazánk jelenleg egyik legaktuálisabb techno kiadója, a Rawflex Music. A Shabaam és Deep Colors által alapított label első megjelenése 2018. decemberében volt, idén áprilisban pedig a 10. jubileumi release is a virtuális polcokra került. A kiadó eddigi szerepléséről, helyzetéről és a jövőbeni tervekről faggattuk picit Shabaam-ot.

Először is gratulálunk a 10. kiadványotokhoz! Nem is olyan rég még az indulásról cikkeztünk! ☺

Köszönjük szépen! Igen gyorsan elrepült ez a másfél év, és ami fontos, hogy hála égnek  azt gondolom, hogy nagyon eredményesen is telt ez az időszak a kiadónk szempontjából!.

Ahogy az ember ránéz mondjuk a Beatporton a kiadó oldalára azért nem rossz neveket sikerült felsorakoztatni a tíz megjelenés során: Andre Kronert, Thomas Hoffknecht, Ricardo Garduno, Wex 10…és még maradt bőven pár igen csak jól csengő név! Hogy érzitek tudtatok ezekkel a nevekkel szintet lépni a másfél év alatt? 

Abszolút tudtunk! Igazából mi ezt az elején már megbeszéltük, hogy mindenképp fontos, hogy már az első pár release-nél is legyenek jó remixer nevek..azóta ez a tendencia nem változott, max annyiban, hogy már egyre többen küldenek zenéket nekünk, így valamelyest könnyebb dolgunk van a release tervezésben is.

Beatport link: https://www.beatport.com/release/guggoloh/2918145?fbclid=IwAR33kBc8zDamDl1g9fnJaETPQRuzMjK2tOfQihAypjJQktnzjLEIAqs-2ho

Nagyon komoly feedbackek is szoktak érkezni a kiadványaitokra. Sokszor találkoztunk és találkozunk is Rawflex Music zenékkel komoly nemzetközi dj-k videóiban, vagy mixeiben. A legutóbbi release-t, ha jól tudom épp Charlotte De Witte podcastjében pörgették! 

Igen hála égnek szinte minden kiadványra elég masszív supportok érkeznek! Az utolsó releaset amelyet én készítettem a Joris Voorn játszotta a Charlotte De Witte podcastjében, meg még pár helyen. Nyilván jó érzés látni, hallani, ha egy-egy nevesebb külhoni sztár dj vagy sztár djk pörgetik a zenénket! 

RM008 / Lenfloot – Monophonic  video: https://youtu.be/Rb6-TjdtNyI ( 41:00-től)

RM009 Shabaam – Kudus / Podcast Link: https://youtu.be/D9uvikKJj3c ( 40:10-től )

RM009 / Shabaam – Kudus (Ricardo Garduno mix ) video

 Beszéljünk picit a mostani kiadványról! A nemrég a Sam Paganini JAM V/A-n debütáló Episode1 jegyzi a jubileumi tizedik kiadványotokat. Mondhatni, hogy mindkét fél részéről jó az időzítés!?

Igen valahol ez tudatosan is lett kitalálva, hiszen Bence már egy jó ideje elküldte nekünk a zenéket, és közben ugye megjelent a JAM-en is, így próbáltuk a megjelenéseket úgy elosztani időben, hogy mind a kiadó, mind az artist számára a legelőnyösebb legyen a megjelenés időpontja. Egyébként maga  a release szerintem bombaerős lett, mi sem bizonyítja jobban, hogy ez a megjelenés is bőven gazdálkodik a jobbnál-jobb supportokban! 

Terveztek majd esetleg showcaseket itthon?

Igen már tervben van, és ha minden igaz ősszel már lesz is legalább egy! Persze ehhez az is kell majd, hogy a lehető leghamarabb visszatérjen minden az eredeti kerékvágásba.

Mit lehet tudni a jövőbeli kiadványokról?

Májusban egy sokak által már ismert név debütál a kiadónknál, egyelőre a kilétét még nem fedném fel, illetve június végén pedig jövünk az első VA-val! Az szerintem egy nagyon izgalmas és minőségi válogatás lemez lesz.

Végezetül mégegyszer gratulálunk nektek az eddigi sikerekhez! Remélhetőleg hamarosan újabb komoly eredményekről számolhatunk majd be a kiadóval és veletek kapcsolatban!

Mi is köszönjük a lehetőséget ( újra ) !