Ide első megjelenésére készül a berlini minimal/microhouse platform, a Perlon. A kislemezt a labelhez már a kezdetektől szorosan kötődő Ricardo Villalobos és a Desert Sky-os Gilles Aiken készíti, utóbbi ezúttal az Edward álnév mögé bújva. Villaobos három év elteltével tér vissza a címkéhez, 2017-ben a Villa H2H projekten dolgozott együtt Benoît Vedrenne-vel és Anthony Pearson-nal.

A digitális világban máig kuriózumnak számító kiadót 1997-ben Markus Nikolai, Thomas Franzmann (Zip) és Chris Rehberger alapították meg. Székhelyük a mai napig Berlinben található, melynek különlegessége az, hogy az összes kiadványa fizikai (tehát vinyl és CD), tehát digitális formátumban nem áll rendelkezésre, ezekhez pedig egyedi grafikai terveik is tartoznak. A lemezek borítóját a már említett Chris Rehberger, a Double Standards grafikai stúdió munkatársa készít.

A minimal techno / microhouse műfaj legmeghatározóbb címkéjének tartják, mely mára a minimalista és a kísérleti techno és house világában kulcsfontosságú platformmá vált. A Perlon első 2020-as kiadványa két berlini alkotó együttműködésének az eredménye. A Down egy két tracket tartalmazó EP, amelyen a címadó dal mellett még egy szerzemény található, amely a Vormlock címet kapta. A megjelenésre viszont egészen június 19-ig várnunk kell. Viszont regisztráció után ITT bele lehet hallgatni!