Az mhmm csapatát jól ismerhetjük a budapesti éjszakában, hiszen 2016 óta szerveznek bulikat a város legmenőbb klubjaiban, mint például a Toldi, Ambient, Flashback Photo Studio, vagy éppen a a Lärm. A kialakult helyzetre való tekintettel nyilván ezek a projektek parkolópályára kerültek, de a csapat addig sem tétlenkedik.

Ezért aztán arra gondoltak, hogy csoportosan folytatják iparágunk szereplőinek bemutatását, összegyűjtötték a hasonló cipőben járó jövőbeli jelöltjeinket, hogy videó chatben beszélgessenek velük.

Az első beszélgetésben a szcéna vezető alakjait akarták bemutatni, és megvizsgálni, hogyan érinti őket a járványhelyzet. Ezért három meghatározó szakembert hívtak össze, akik különböző perspektívákból, klubok, fesztiválok és közösségi terek fő koordinátoraiként meséltek az elmúlt hetekről, hónapokról:

Manek Gábor TOLDI / LÄRM / Kolorádó
Oláh Kata Bánkitó Fesztivál
Csókay Bence Ötkert / Secret Room / CityMatiné / Botellón Budapest

Az második beszélgetésben a szcéna fő operatív szervezőit mutatták be és megvizsgálták, hogyan érinti őket a járványhelyzet. Ezért három meghatározó szakembert hívtak össze, akik különböző perspektívákból: menedzseri és ügynöki szemszögekből meséltek az elmúlt hetekről, hónapokról:

Szatlmayer Ágnes NVC / Telekom Electronic Beats
Kocsis András KERET / Kolorádó
Urbán Andrea House2House / Naga & Beta

A május 14-én, illetve tegnap közzétett videóban visszatekerték az idő kerekét pár hónappal ezelőttre, az első korlátozások bejelentésének idejére. Meséltek arról, hogy milyen folyamatok, változások történnek vállalkozásaikban, illetve hogyan dolgozzák fel személyesen ezt a furcsa helyzetet. Emellett beszéltek a lehetséges forgatókönyvekről és arról, hogy mire hívnák fel most különösen a figyelmünket.