A „This Is Ibiza” tegnap óta elérhető az Amazon Prime műsortárában. A film három évig készült Jody Hall és Mindaugas Volkis rendezésében. Célja, hogy bemutassa a sziget valódi varázsát és azt is elmagyarázza hogyan vált olyanná, mint amilyen manapság.

Ez a film különleges utazásra hív a világ egyik leghíresebb-hírhedtebb szigetére, az elektronikus tánczene nyári epicentrumába. A világ legjobb klubjai mellett lenyűgöző természeti látnivalókban is részese lehet annak, aki ellátogat ide. Óriási klubok, lélegzetelállító villák, fehér homokos strand és a csodálatos naplemente teszi igazán népszerűvé a szigetet, ahol minden a szabadságról, szerelemről és zenéről szól.

Az időzítés különösen jó, már csak azért is mert a Netflixen ezzel párhuzamosan fut a „White Lines” című sorozat, ami szintén Ibiza dolgaiba nyújt betekintést. Többek között az Elrow, Pacha, The Zoo Project, Sam Divine, Marco V, Darius Syrossian, Nick Warren, Lovely Laura, Eden Ibiza, DJ Sneak és Paul van Dyk is megszólal, de a filmben mindenki szerepet kap, aki megfordul a szigeten: helyi lakosok, feltörekvő DJ-k, zenét szerető klubberek és a VIP-vendégek együttesen teszik a szigetet azzá, ami.

A film aláfestő zenéje pedig dallamos house, ami egy skót producer, James iD munkája, aki szintén a szigeten él.