Az idei nyár nem lesz olyan, mint a többi. Főleg nem Siófokon! A 2020-as szezonban ugyanis teljesen egyedülálló koncepcióval jelentkezik a Siófok leggyönyörűbb partszakaszán fekvő Plázs. Új helyszín, új élmények!

Hétköznaponként a legszebb panorámával rendelkező VIP GOLD TERASZON valósággá válik az, ami eddig csak az éter hullámain keresztül volt érzékelhető! A Global Fm Hungary ugyanis kiköltözik a siófoki Plázsra, ahol élőben láthatod és hallgathatod a legszínvonalasabb, elektronikus live szetteket, átélheted a hamisítatlan balatoni életérzést, napsütésben kortyolgathatod a koktélokat, pancsolhatsz a magyar tenger vizében, és a nap végén együtt úszhatunk a zenével a gyönyörű, balatoni naplementébe!

Információink szerint még nem teljes a VIP Gold terasz nyári programja, de a már nyilvános események alapján igencsak színes, és színvonalas zenei élményekkel gazdagodhat mindenki a 2020-as nyár elektronikus zenei Mekkájában. A már meghirdetett programokat mi is meleg szívvel üdvözöljük, hiszen a dj pult mögött megjelenik páldául Chriss Ronson, Andras Bader, Jutasi, scf, Robynfly, Underground Ticket, Fotel, Monofade, Thomas Stoffer, Blue Potion, RBEATS, Kornwall, PhilDeep, és Grandy, valamint lesz NWCC Matiné mely alkalomból Carry N, Fundacion, és Thesokolradio előadásában élvezhetjük a perzselő nap melegét, de ringbe száll a Frisky Sound csapata, azaz Neck, Peter Miller, Attila Nator, és Rolph Masco prezentálásában kényeztethetjük a dobhártyáinkat, az Artessa Music főszereplői TOBAK, Davidlacfi, SLP, és SNYL személyében is emlékezetes élményeket garantálnak egy-egy délutánon.

Ha te is szeretnél részese lenni, és személyesen élvezni a zenét és a Plázs hangulatát, megteheted egy normál nagystrand belépőjegy megvásárlásával, de otthonodban, vagy bárhol a szabadban, vagy munkahelyeden online is hallgathatod kedvenceidet: www.radio.globalfm.hu

Kérdésünkre a jelenlegi vírus helyzet kapcsán a rádió tulajdonosa Gálik Levente így nyilatkozott: ,,A jogszabályokat figyelembe véve mi is betartunk minden óvintézkedést! A rádió Dj-k egy külön elkerített teraszon szorgalmatoskodnak, miközben ti lent a Plázs fehér-homokos strandján élvezhetitek a MAGYARIBIZA forró hangulatát.”

Bővebb információ, tudnivalók, fellépők, egyéb programok hamarosan!

www.plazssiofok.hu
www.globalfm.hu

A facebookon itt tájékozódhatsz a már meghirdetett események kapcsán.

Fő facebook esemény: https://www.facebook.com/events/180925159776718/