Az Apokalpysa Csehország legrégebben futó techno rendezvénysorozata. Tavaly ünnepelték a 20 éves évfordulót, az idei pedig már a negyvenhetedik kiadás lesz. A magyar fanatikusoknak sem kell bemutatni, hiszen minden egyes alkalommal számos honfitársunk zarándokol el ide. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a line up mindig tartogat érdekességeket. A helyszín pedig nem más, mint Csehország második legnagyobb városa, a négyszázezres Brno, ami alig 300 kilométerre található Budapesttől, a távolság pedig jó három óra alatt teljesíthető.

A hagyományokhoz híven idén is három színpadon kerül megrendezésre a buli. A nagyszínpadon a klasszikus techno mellett a kortárs előadó művészeket is felvonultatják, Nem kisebb nevek fognak fellépni idén, mint Dave Clarke, I Hate Models, The Advent, Thomas Schumacher, Nastia, Broken Robot, valamint Nancy.

A hard techno szerelmeseinek idén is külön színpaddal készül az Apokalypsa. Bár a stílus már jó ideje leágazóban van, a cseheket ez nem érdekli. Idén itt lesz Boris S & Arkus P, Pet Duo, Mario Ranieri, Jason Little, El’ Figo, Luckes és B.unq.

A harmadik terem a lágyabb ütemek kedvelőit várja, Joris Delacroix, Chris Sadler, DJ Orbith, Deep Deer és Dominik Gehringer főszereplésével.

Az első körös jegyek már elfogytak, ha most rendeled meg, akkor 28 euróba kerül a belépő. Nagyon tudjuk ajánlani, mert családiasabb, mint a hasonló jellegű hazai rendezvények. Mi 2014-ben jártunk itt legutóbb, egy éjszaka erejéig pedig újra átélhettük az ezredforduló környékének hangulatát, annak minden szépségével és romantikájával.

Esemény: https://www.facebook.com/events/140693040584735/