Mint arról már korábban beszámoltunk, az eredetileg júliusra tervezett Exit Fesztivál nem marad el, hanem augusztusban kerül megrendezésre. A szerb miniszterelnök, Ana Brnabic külön kérte a szervezőket, hogy ne töröljék az idei eseményt, inkább halasszák el augusztusra.

Úgy tűnik, hogy idén az Exit lesz az egyetlen igazán nagy fesztivál Európában, amit augusztus 13-16. között fognak megrendezni csökkentett kapacitással a péterváradi erődben. Az már biztosnak tűnik, hogy lesz vagy 20 színpad és a fesztivál területe eléri a megszokott kapacitás 90%-át. Az elektronikus zenei program jelenti hagyományosan a fesztivál fő húzóerejét. Ennek érdekében idén is igen erős lesz a line up.

A szervezők tegnap több tucat nevet is bejelentettek. Ők már biztosra vehető, hogy fel fognak lépni a két fő e-zenei színpadán, a Dance Arena és a No Sleep Novi Sad pultjában:

999999999 Live, Amelie LensAndrew MellerARTBATBlack Coffee,BokeeBoris Brejcha,CoeusDax J b2b KobosilDenis Sulta b2b Dj TennisFrançois XIlija Djokovic, Juliana Huxtable, Kristijan Molnar b2b After AffairLag b2b InsolateMarko NastićMARCEL DETTMANNMeduzaMonosaccharideNina KravizPaul KalkbrennerReblokSpace MotionTale Of UsVTSS b2b SPFDJ!

Az elkövetkezendő napokban további bejelentések is várhatók!
Bővebb infó: https://www.exitfest.org/