A legtöbb inspirációt a berlini utazásaink szokták adni. Rendszeresen kijárunk bulizni a német fővárosba, ahol csak úgy hemzsegnek a jobbnál-jobb klubok. Legjobban mégis azokat a helyeket szeretjük, ami tágas kerthelyiséggel rendelkezik. A Spree folyó partja, illetve Kelet-Berlin pedig tele van ilyenekkel. Miután hazajövök, állandóan azon jár az agyam, hogy hol lehetne nyitni valami hasonlót Budapesten is.

Úgy néz ki nem kell tovább várni. Budapesten a szórakozás epicentruma kitolódott a városközpontból. Napjainkban Ferencváros, illetve Óbuda nyújtja talán a legizgalmasabb lehetőségeket. Soroksár eddig fehér foltnak számított, nem rémlik, hogy korábban bármi is lett volna itt. Viszont a jövőben akár a 23. kerület lehet az egyik új bázis.

A Piknik Park Budapest, egy bérlehető szabadtéri medencés magánterület-rendezvényhelyszin. A hely maximum 499 fő befogadására alkalmas. Igen csak meggyőző a kialakítása:

Kis-Duna-parti sétány
Medence 70 m2
Piknik Platzok
Kemping- Glamping Platz
Sütő-főző helyek (Bogrács, grill, szalonna, BBQ)
Piknik kocsma-bár
Zuhanyzó, wc
Mini tavacska

Itt senki nem fog rádszólni, ha magaddal viszed a piát a medencébe. A Facebook oldaluk tanulsága szerint már több éve kinyitottak, eddig azonban főleg privát rendezvényeket fogadtak be. A képeket elnézve tökéletes nyári open air bulihelyszínnek tűnik és a hang miatt sem kell aggódni, ugyanis nincs a közelben szomszéd. Azt hiszem sokat fogunk még hallani erről a helyről. Az üzemeltetők örömmel fogadnak be külsős rendezvényeket, melyről bővebb infót ITT találtok. Akár már ma is lecsekkolhatjátok a helyet, hiszen déltől egészen este 9-ig nappali goa buli lesz.