Márciusban egyszer már elkészült egyszer ez az írás, akkor azonban jegelni kellett a témát a koronavírus után. Most viszont úgy tűnik, hogy csak  a söröket szükséges jegelni és egy darabig még biztosan visszakaphatjuk az elveszettnek hitt nyarunkat és legnagyobb örömünkre az időjárás is újra kegyes velünk.

Ma már Budapesttől a Balatonig, az Alpokaljától Nógrádig számos alkalommal szórakozhatunk a kedvenc zenéinkre a szabad ég alatt. A legszerencsésebbek ebből a szempontból azok, akik az alföldi régióban élnek. A statisztikák szerint itt számíthatunk a legkevesebb csapadékra, így sokkal nagyobb biztonságban táncolhatunk szikrázó napsütésben, mint máshol.

Bács-Kiskun megye korábban legendás klubélettel bírt, annak idején még Budapestről is tömegesen zarándokoltak át hétvégente, elég csak Kecel, Kiskunmajsa, vagy éppen Kiskunhalas nevét megemlíteni. Mára már az összes klub bezárt és a régió elektronikus zenei életét néhány kisebb, de annál lelkesebb brigád tartja életben.

Közülük is kiemelkedik az Unique Sound, akik tavaly robbantak be a köztudatba. Rendeztek már bulit a Szelidi-tó partján és a kalocsai repülőtéren is! Legközelebb július 11-én hallgatunk újra felőlük, amikor is a Kozák Tó és Rendezvényház partján vernek szállást, illetve állítják fel a színpadot.

Mindkét megállapítás helytálló, ugyanis ez nem csupán egy buli. Bátran ajánljuk mindenkinek, hogy kösse össze a kellemeset a hasznossal! A szervezők ugyanis nem csak egy exkluzív day & night partyval áldoznak az elektronikus zene oltárán, hanem mindehhez egy kiváló helyszín is párosul. Az esemény ugyanis festői környezetben kerül megrendezésre Bócsán a Kozák tó és Rendezvényház komplexumában. A környék számos turisztikai programlehetőséggel is bír, hiszen a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában található és a szomszédban találjuk Kecskemét városát, Bugacpusztát és több termálfürdőt is.

A rendezvényt tehát azoknak ajánljuk első sorban, akik az igényes zene mellett aktív kikapcsolódásra is vágynak és szeretik összekötni a kellemeset a hasznossal. Az Electronic Picnic a nevének megfelelően már délután 2-kor megkezdődik és egészen másnap reggel 4-ig fog tartani. A zene a teraszon indul, megidézve a sunset partyk életérzését, melyhez gasztronómiai élmények is párosulnak kitűnő italok és grill ételek kíséretében.

Remélhetőleg a tavaszi napsütést is vendégül láthatjuk, mely nagy mértékben tesz hozzá ehhez a különleges 14 órás DJ szetthez és extra lokációhoz.

⬛ Lineup ⬛ Unique Sound ⬛
⬛ Sound ⬛ Voidacoustics ⬛
⬛ Jegyár ⬛ 2.000 Ft. ⬛

Esemény: https://www.facebook.com/events/2915393171859449/