Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesttől karnyújtásnyira, mégis vadregényes környezetben található Kolorádó Fesztivál. Az elektronikus és hangszeres zene tökéletes fúziót alkot, minden magára igényes zenerajongó meg fogja találni a számításait.

Idén igencsak viszontagságos utat járt be eddig a fesztivál. hiszen ez már a harmadik dátum. Először hagyományosan június közepén gyűltünk volna össze a nagykovácsi erdőben, majd a koronavírus következtében előbb augusztus közepére, majd augusztus 26-29.-ra módosult a dátum.

A jó hír az, hogy a fellépők tekintetében ez csak egy minimális változtatással jár. Az általunk preferált és eredetileg bejelentett elektronikus zenei előadók mind itt lesznek, vagyis élőben hallgathatjuk az általunk oly nagyra tartott elektró djane, Helena Hauff játékát, de itt lesz Hunee, a diszkócsászár is, valamint a techno minden spektrumában újat mutató Daniel Avery is.

Akik viszont mégsem tudnak eljönni: Tropical Fuck Storm, Nilüfer Yanya, Ata Kak, Jamie Tiller, Allaby, Code Therapy, La Bruja de Texcoco, Sherelle és a Giant Swan. 

A jó hír az, hogy eddig még nem bejelentett fellépők is csatlakoznak a line up-hoz. Kokoroko, Nyugati-Afrika zenei örökségét fogja bemutatni, a holland upsamy pedig valami egészen fura produkcióval fog színpadra lépni.

Reménykedjünk benne, hogy augusztusban minden rendben lesz, de ha esetleg újra bevezetik a korlátozásokat, akkor a szervezők az eddig megvásárolt jegyek és bérletek árát teljes körűen visszatérítik.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2620657667992080/