Egzotikus tájakra repítenek a 80-as évek olasz tánczenéi július 31-én a Beat On The Bratben, a Super Italo visszatérő buliján.

A világjárvánnyal ugyan egy jó darabig lőttek az utazgatásnak, de ez nem jelenti azt, hogy képzeletben ne járhatnánk be a világot. Az italodiszkó pedig eszményi segítség ehhez; maximálisan eszképista zene, amely nemcsak kikapcsol és kiszakít a valóságból, de önfeledt táncra is késztet. A 80-as években népszerű olasz irányzat alapvetően a vágyakozás és az elvágyódás érzését közvetíti a táncparkettre, nem véletlen, hogy a romantika mellett a másik fő témája a máshol lét – el innen, legyen az a legközelebbi tengerpart vagy a legtávolabbi galaxis. Az italodiszkó dalok legkedveltebb fantázia-úticéljai természetesen a Föld távoli, egzotikus vidékei, mint Afrika szavannái, Arábia sivatagjai, Dél-Amerika őserdei, a Távol-Kelet misztikus hegyei vagy a karibi térség paradicsomi szigetei Arubától a Virgin-szigetekig. 

A hosszabb kihagyás után folytatódó Super Italo bulisorozat különkiadásán a házigazda dj-k ilyen messzi, különleges tájakra kalauzoló dalokból válogatnak, de a világot a Bahamáktól az egykori Zaireig körbetáncoló nagy italo-kiruccanás világvárosokat is érint Párizstól Rión át Sanghajig, sőt, az út során indiánok, kannibálok és jetik is előfordulhatnak, és persze a strandolás sem maradhat ki. Ha ezen a nyáron csak egy vakáció-helyettesítő buliba jutsz el, ez legyen az!

Infók:

Super Italo Esotico
2002. július 31., 22.00-04.00
Helyszín: Beat On The Brat (1072 Budapest, Nagydiófa u. 17.)
DJ-k: d’Endre + Hifi Nyuszi
Ingyenes!
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/723390031789874/
Web: https://www.facebook.com/superitalohu