A beledi Club Magic a nyugat-magyarországi régió egyik legrégebbi klubja. Az elmúlt évtizedek során megfordult itt a teljes hazai élvonal és nem egyszer álltak külföldi DJ-k is a lemezjátszók mögé. A Club Magic több tulajdonosváltáson is átesett, többször újra is nyitott. Az ezredforduló környékén nem csak Beled, hanem a szomszédos fertődi Graffity City is bekapcsolódott a nemzetközi vérkeringésbe. A két település alig 25 km-re helyezkedik el egymástól, összlakosságuk egyébként a 6000 főt sem éri el. Sajnos ez nem csak erre a környékre igaz. Hazánkban korábban számos kistelepülésen virágzott a klubkultúra. Ezek a helyek mára már mind bezártak.

Bár ez a régió szerencsére még ma is pezsgő elektronikus zenei élettel bír, hiszen Sopron és Győr is csak egy karnyújtásnyira található. A Club Magic viszont már több éve üresen áll, most pedig eladó sorba került a 490 négyzetméteres tégla ingatlan. Az épület összesen 12 helyiségből áll, konyhával felszerelt. Az eladó szerint sok üzleti, illetve ipari elképzelés megvalósítható, a vásárlót pedig arra biztatják, hogy merjen nagyot álmodni!

Bővebb infó: https://ingatlan.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Etterem__disco__uzlet__szalon____valasszon_kedvere_104280798.htm