LIGHT OF FUTURE – original soudtrack by SIX

Műfajközi kalandozás, invenció és egyedi hang. Ez Six és Moholy-Nagy László találkozása az új stúdióanyagban, amely a Light of Future című, Moholy Nagy Lászlóról szóló dokumentumfilm original soudntrackje.

Az anyag a Something to Live for debütáló album méltó folytatásaként műfaj-, és stílusközi utazásra visz – a képzőművész- géniusz szellemiségében.

A zene és a film a Moholy Nagy Művészeti Egyetem megrendelésére készült; a Moholy-Nagy születésének 125. évfordulóját megünneplő féléves rendezvénysorozat nyitányaként az Uránia Filmszínházban és 10 vidéki moziban lesz látható, majd a MOME Moholy-Nagy microsite-ján lesz visszanézhető.

https://moholy-nagy.mome.hu/

A film eredeti hanganyaga az Embliss Records gondozásában jelenik meg; a keverés Forteba ( Dobrocsi Krisztián) gondos munkája.

A lemez július 20-tól elérhető continuous mix formában Six Soundcloud oldalán.

Az elektronikus zenei alapokra épített soundtrack előhírnöke Six 2. szerzői albumának, az augusztusban megjelenő All Together-nek – amely bevételéből a zeneszerző a szűkös anyagi körülmények ellenére, még a járvány idején is rendkívüli helytállásról tanúbizonyságot tevő Országos Mentőszolgálatot támogatja majd.