A Faithless visszatért! Tíz éve vártunk már erre a pillanatra, ugyanis azóta nem adtak ki új zenét. A “This Feeling” (ft. Suli Breaks und Nathan Ball) című szerzemény ma jelenik meg a BMG gondozásában. A videóklip különlegessége, hogy tegnap mutatták be a Landmrk nevű platformon, amikor is a nap már az egész világon lement. Ehhez az Európai Úrügynökség adatait használták fel.

A Faithless egy brit elektronikus zenei együttes Londonból, ami 1995-ben alakult. A zenekar ismertebb számai közé tartozik az Insomnia, a God is a DJ és a We Come 1. A zenekar 2011-ben jelentette be feloszlását, de később 2015-ben újraalakult a korábbi tagokkal. Az együttest jelenleg hárman alkotják: Maxwell Fraser, művésznevén Maxi Jazz, Ayalah Deborah Bentovim, művésznevén Sister Bliss, valamint Rowland Constantine O’Malley Armstrong, művésznevén Rollo. Korábban rengeteg alkalommal zenéltek Magyarországon is.

A „This Feeling” igazán aktuális témát boncolgat. Egy baráti társaságról van szó, akik újra élvezik az életet és a szabadságot a karantén után. Együtt lógnak, miközben a nap feljön, illetve lemegy. A videót az elmúlt hetekben forgatták Londonban. Josh Cole rendezte, akinek korábbról a „Rudimental – Not giving„, illetve a „Chase & Status – Not giving in” képsorait is köszönhetjük.

A https://asthesunsets.world/ további exkluzív tartalmat kínál. A zene már több pozitív visszhangot is kapott, többek között Pete Tong részéről, aki beválasztotta az alkotást az “Essential New Tune” szelekciójába. Hallgassuk is meg!