A mai napon látott napvilágot SNYL legújabb EP-je a ,,Slowly Drifts Away” annak a bizonyos Beat Boutique Records égisze alatt, ahol D-Nox & Beckers, Dmitry Molosh, Cid Inc, és Marc DePulse is folyamatosan jelen van. A kiadvány három tracket hordoz a progressive house jegyében. A címadó zene instrumentális és vokálos válozata is felkerült a korongra, plusz egy Mononoid remix színesiti az egyébként is magávalragadó kiadványt.

Mély textúrák, fülbemászó melódiák, festői harmóniák… nagyjából így lehet jellemezni a ,,Slowly Drifts Away” című track-et, mely akár az idei nyár egyik legnagyobb house slágere is lehet. A tüzes, pozitív töltetű mesezene része egy kellemes férfihang, mégpedig az orosz származású Steklo intenzíven pulzáló vokálja, ami abszolút feledhetetlenné teszi az original verziót.

A remixet pedig az Einmusika Recordings, Lost & Found, és a Traum Schallplatten-en is folyamatosan megjelenő holland páros a Momonoid készítette. A korong újragondolt darabja egy dinamikus, melodic technoba hajló utazás.

Tudva levő, hogy SNYl 2004-ben kezdte pályafutását, olyan alteregók alatt jelentek meg szerzeményei, mint ZRG és Reelaux. Az első zenéje a a Freee Magazin „True Sounds of FreeE” lemezén látott napvilágot, majd rá két évre ismét találkozhattunk vele a magazin támogatásában, mégpedig a Hungarian Techno Only 1 és 2 lemezeken, a közönség egy időben a Club Play-ben élvezhette zenei utaztatását. Később már Armin Van Buuren Armada kiadóján, a Paul Oakenfold által vezetett Perfecto, és a legendás ibizai Pacha védjegye alatt jöttek ki a zenéi. 2017 őszén vette fel a SNYL alteregót, és azóta ezen a néven alkotja produceri munkáit, melyeket masszív, hipnotikus groove-ok, erősebb technos hatások, klasszikus progressive house elemek jellemeznek. 2019-óta tagja az ArtessaMusic-nak A&R-ként és producerként egyaránt.

Néhány hete jelent meg a a „Turning of Tides” című zenéje, melyben TOBAK, és az UNDERHER formáció énekesnője Jessica Zese is közreműködött, a MOB által készített remix pedig rögtön a beatport melodic house/techno hype chart-jának 17. helyén landolt.