ReOrder-ről sok mindent elmondhatunk, de azt nem, hogy unalmas lenne.

Tibor Tomecko, azaz ReOrder, drága szlovák szomszédunk, aki mindösszesen 14 éves volt, amikor belevetette magát az elektronikus zene forgatagába. Ez már több mint 20 éve volt, azóta elérte, hogy az Armada Music exluzív artistja legyen, és a Tiesto féle Blackhole Recordings színeiből sem maradhatott ki.

Impulzív egyénisége vitte egyre feljebb és feljebb a trance ranglétráján, ahol mára nemzetközileg elismert fellépőként beszélhetünk róla, aki olyan neveknek szállított már kiváló remixeket, mint Armin van Buuren, Aly & Fila, Gareth Emery, vagy a The Thrillseekers.

2018-ban adta ki IAMREADY című albumát, melyet a rajongók és a szakma is nagy örömmel fogadott. Armin van Buuren még az A State Of Trance nevű műsorába is meghívta, hogy élőben mutassa be az albumot.

Világszerte több mint 200 show-ban működött közre, olyan programokon, mint a Tomorrowland, a Future Sound Of Egypt, a Creamfields, vagy a Mysteryland és 2016-tól már saját turnéját is elindította READYFORDISORDER névvel, mely Csehország, Franciaország és Hollandia klubjait rázza fel egy-egy éjszaka a trance fesztivál hangulatával.

Most, amellett, hogy már bejárta a világ számos pontját, nálunk is fellép, augusztus 8-án, az Akvárium Klubban, a holland Richard Durand társaságában. Ezt megelőzően pedig az elmúlt hetekben mutatott aktív, élő közvetítéseiből teszünk ide néhányat, hogy együtt hangolódjunk vele a szombati éjszakára!

Ezek közül volt, ami saját maga és közönsége szórakoztatására ment, de volt, ami egy-egy elmaradt fellépést szimbolizált. A szettekből jól átjön ReOrder széles stílusa és az az energikussága, ami miatt jó lesz vele tartani élőben itthon is!

Kezdjük rögtön egy progressive, deep és melodic szettel, amit a Moldva partján játszott alig pár napja:

 

A közelgő Re-StarTrance eseményhez kapcsolódva egy Richard Durand szett se maradjon le: