Aki figyelemmel kíséri a Közép-magyarországi régió eseményeit, az biztosan találkozott már a Flipside csapatával. Szeretik a különleges helyszíneket. Ők szervezik a 2003-ban átadott Szent László híd lábánál megrendezésre kerülő Dunai Nyári Tábort, bevonultak már a Tettye Katlanba, valamint rendszeresen birtokba veszik az Andromédia Benzinkutat is.

Hálásak lehetünk a sorsnak, hogy ebben a bizonytalanságokkal teli évben sem maradunk minőségi szórakozás nélkül a nyáron. Európában szinte sehol nincsenek bulik, ezért igen csak meg kell becsülni azt a tényt, hogy legalább mi 500 főig összejöhetünk. Ezt pedig vétek lenne nem kihasználni!

A Flipside csapata ezért aztán újra egy eseménnyel jelentkezik, mégpedig a negyedik éve megrendezendő Arcnprgs (arconpörgés) bulival, ami augusztus 15-én délután kezdődik és egészen másnap délelőtt 11-if fog tartani.

Hat fellépő színesíti a line upot. A legnagyobb név kétségtelenül Jaffa Surfa, aki már a nemzetközi színtéren is komoly respektet szerzett magának. Fellépett már Berlin kultikus helyén, a Club der Visionäre pultjában is, de akinek a saját zenéit Ricardo Villalobos játssza, az producerként is komoly nemzetközi sikereket ért már el!

bAndrash a pécsi DAIDAI csapat tagjaként, Ned Manish fedőnévvel indította karrierjét és temérdek, több százezer lépést számláló bulit tudhat a háta mögött. Most új projekttel, 3 dobgéppel szolgáltatja a talpalávalót. Itt hallhatjátok őt először ebben a formában!

Érdemes megemlíteni a rezidensek nevét is. Daniel Meister 10 éve foglalkozik a zenéléssel és már számos alkalommal bizonyíthatott a legmenőbb hazai underground bulikon. Visszatérő vendég a pécsi Amper Klubban, de megfordult már többek között a budapesti Corvin Club, az Arzenál, vagy éppen a tárnoki Katlan pultjában is. mono.id szintén Pécsről érkezik. Zenéjét úgy határozza meg, mint a középtempós underground house, micro és dub ellenállhatatlan egyvelege. Pályafutását több saját készítésű EP is jellemzi. Palms Croatti számára szintén nem lesz ismeretlen a helyszín és Piesta is a lemezjátszók mögé fog lépni.

A helyszín a veterán arcoknak már ismerős lehet, hiszen az ARCNPRGS minden évben a Tolnától egy köpésnyire található Duna-parti, erdővel körbezárt réten kerül megrendezésre, a Pipi-Ligetben, amely a Flipside nevétől elválaszthatatlan erdei eszképizmus atmoszférájával invitál minden visszatérő és új révert! Így aztán biztosak lehetünk abban, hogy senkitől sem zavartatva, a csillagos ég alatt táncolhatjuk át ezt a maratoni éjszakát!

Esemény: https://www.facebook.com/events/786715615200358/