Nem tudjuk megunni a hajós bulikat. De ezen nincs mit mit csodálkozni, ha Európa egyik legszebb fekvésű fővárosáról van szó. Budapestet kettészeli a Duna és ha már így alakult, akkor vétek lenne nem kihasználni ezt a páratlan lehetőséget.

A Flowing Beats presents: DAYSHIFT BOAT PARTY szupermodern, exkluzív katamaránja egész napos kikapcsolódást ígér. A beszállás után észak felé vesszük az irányt és egészen a Dunakanyarig hajókázunk, Szentendrét és Visegrádot is érintve.

A délutáni nagy melegtől ezúttal senkinek sem kell tartania, ugyanis a tánctér klimatizált, a pihenésre vágyók pedig a legfelső chill részlegen élvezhetik az egyedülálló panorámát.

Akik otthonosan mozognak a minimal house világában, azok számára ismerősen fognak csengeni az előadók, hiszen mindannyian bizonyítottak már.  Vayna Romániából érkezik, ő a Stop Thinking rendezvénysorozat házigazdája, korábban már több alkalommal is hallhattuk őt a Corvin Clubban. A naplementét rajta kívül a budapesti “romanian sound” keménymagja, azaz Martin M, David Mole, Robert Dobak, Viktor Udvari és Tony Belicoso játéka teszi teljessé. A megfelelő hangzásról a Funktion-One, a vizuálról pedig Miss Virgács fog gondoskodni. A családias hangulat garantált!

Az early bird jegyek már elfogytak, jelenleg az első körös elővételes jegyek árusítása folyik. Mivel a 2015-ös építésű Nimród katamarán befogadóképese erősen limitált, nem árt időben gondoskodni a jegyekről, ha nem akarsz lemaradni erről az egyedülálló, egész napos kalandról, hiszen miután este 11-kor újra kikötünk a Batthyány téren már rég eltűnik a nap és mindent beragyog Budapest esti fénye.

Esemény: https://www.facebook.com/events/348621946137005/
Jegyek: https://cooltix.hu/event/DayshiftBoatParty