Nagyot szólt a győri Püspökerdőben múlt szombaton megrendezésre kerülő Electrik Piknik. Az összesen 11 órán át tartó open air megmozdulás szinte példa nélkülinek számít hazai szinten. Ugyanis összesen kilenc brand összefogásával valósult meg. Ilyen sokan együtt korábban maximum fesztiválokon léphettek egyidejűleg a pult mögé. A buli óriási siker lett, még Budapestről is sokan utaztak fel az esemény kapcsán.

A beszámolók alapján egy csodálatos este képe rajzolódik ki előttünk, a videókat elnézne mindenki bánhatja, aki kihagyta. Egy sikeres rendezvény ismérve, hogy megjelenik az ellentábor, ami ezúttal a helyi lakosok formájában öltött testet. Többen is panaszkodtak az “elviselhetetlen” zajra, még videókat is mellékeltek, ahol az igazukat próbálták bizonyítani. A felvételen jól hallatszik, hogy a reggeli madárcsicsergés túlkiabálja a basszust. Érdekes, hogy a tojással szaporodó, melegvérű gerinces állatok jelenléte miért nem zavar senkit.

A helyi alpolgármester, Szeles Szabolcs is meglátta a lehetőséget, úgyhogy hosszas Facebook bejegyzésben fejtette ki álláspontját. Melyből egyébként világosan kiderül, hogy a szervezők minden intézkedést betartottak. Végtelenül szomorú látni, hogy egy felelőtlen, önző társaság miatt szívnak a többiek. És ezen esetben természetesen nem a bulizó tömeg jelenti a felelőtlen kisebbséget, hanem a saját fiatalságukat már emlékből sem ismerő károgók. Szörnyű azt látni, hogy 2020-ban még mindig itt tartunk. Ráadásul most mindennél jobban felértékelődött a közösségi élmény, hiszen Európa nagy része csak álmodik arról, hogy újra bulizhasson. Úgy látszik, a károgók jobban érezték magukat a karanténban.

A borítókép forrása: Onemusic Youtube Channel