A kormány június 30-i döntésének megfelelően továbbra sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani. Ez pedig azt jelenti, hogy szinte a teljes fesztiválszezonnak lőttek idén és a nagyobb klubrendezvények is elmaradnak. Az Akvárium Klub teraszán két szezont futott eddig óriási sikerrel a tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun & Soda.

A járványügyi helyzetre való tekintettel idén csúszott a rajt, aztán a kormány döntése értelmében úgy tűnt, hogy lőttek az idei eseményeknek. Megindult a matek és végül mégiscsak lesz Sun & Soda, méghozzá valóban „special” kiadásban!

Ez pedig a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy két elszeparált részt fognak kialakítani. A szeparált Sun szektor és Soda szektor területei között nincs átjárás. A szektorok külön mosdókkal és külön italpultokkal rendelkeznek. Ezzel a gyakorlattal már több alkalommal is találkozhattunk a nyáron. A szektorokba a Deák Ferenc tér és az Erzsébet tér felől lehet belépni. Az esemény leírásában minden infó szerepel részletesen. Mivel a buli létszáma erősen limitált, érdemes sietni a jegyvásárlással! A szeptember 5-i Sun & Soda bulira (ahol John Digweed fog zenélni) már a jegyek több, mint 80%-a elfogyott. A folytatásban érkezik Patrcik Topping szeptember 19-én, míg az idei sorozatot a Kollektiv Turmstrasse zárja október 3-án.

Az idei fellépőkről ebben a cikkben írtunk részletesen korábban.

A Sun & Soda rendhagyó módon robbant be a köztudatba: unikális idő- és helyszínválasztása végett, világszínvonalú programmal a belvárosi urbánus környezetbe hozza a természetközeli élményt. A sorozat helyszíne az Akvárium Klub terasza, mely erre az időre egyfajta oázissá alakul: műfű borítással, pálmák szegélyezte mini medencékkel, hangulatos árnyékolókkal, strand kiegészítőkkel és kényelmes nyugágyakkal készülnek a szervezők, hogy erre a napra garantált élmény legyen a kikapcsolódás, na meg a világsztár DJ-kel való bulizás.