Lassan véget ér az idei nyár. Nem ilyenre terveztük, de azért – ha némi megszorítással is – végül mindenki számára adott volt a lehetőség, hogy legalább néhány száz fő társaságában élvezhessük a jó időt, vagy éppen vezethessük le a stresszt. A jelenlegi helyzetben különösen felértékelődött az open air bulik jelentősége, főleg amikor egyedi helyszínen kerül megrendezésre.

Hazánk pedig szerencsére bővelkedik az ilyenekből, legyen szó különleges természeti képződményekről, vagy pedig történelmi építményekről. A siklósi vár az utóbbiak táborát erősíti. Ez az egyik legépebb, legegységesebb történelmi emlékünk, első említése még 1294-ből maradt fenn. 1543-ban Szulejmán szultán hatalmas serege alig háromnapnyi viadal után vonult be a falai közé. A másfél évszázados török fennhatóság után végül 1686-ban a Budát visszafoglaló Habsburg sereg hadjárata idején szabadult fel az Oszmán Birodalom megszállásától.

A siklósi várat néhány évvel ezelőtt újították fel, így ideális helyszínt biztosít a Unique Sound nyári programzáró eseményének. A csapat tavaly robbant be igazán a köztudatba, Rendeztek már bulit a Kozák Tó, valamint a Szelidi-tó partján és a kalocsai repülőtéren is. Eddig többnyire Bács-Kiskun megyében voltak aktívak. ezúttal egy picivel nyugatabbra, Baranyában vernek tanyát.

Bár Siklós az ország déli határa közelében található, a mindig mérsékelt forgalmú M6/M60-as autópályán könnyedén megközelíthető és aki a kellemest szeretné összekötni a hasznossal is, annak bátran ajánljuk, hogy fedezze fel a környéket, hiszen Pécs, valamint a villányi borvidék is csak egy kőhajításnyira található.

Na de vissza a bulira! 15 órától melodic house & techno dallamok kísérik a naplementét, majd deep/tech/minimal ütemek következnek és végül pár órás technoval jön el a hajnalhasadás. Összesen 13 óra önfeledt táncban lehet részünk, az élményt pedig csak fokozza a történelmi helyszín, a megfelelő hangzásról pedig a Void Acoustics gondoskodik. A high-end hang mellett a szervezők a különleges látványra is nagy figyelmet fordítanak. Ennek érdekében felkérték az ország ügyeletes „szemfényvesztőjét” Miss Virgács személyében, aki életre fogja kelteni a monumentális várfalakat.

A kormány döntésére való tekintettel itt is 500 főben maximalizálták a résztvevők számát, így nem érdemes sokáig halogatni a jegyvásárlást.

? Lineup ? Unique Sound ?
? Sound ? Void Acoustics ?
? Ticket price ? 3000 ft ?
Esemény: https://www.facebook.com/events/248188839530398/
Elővételes jegyvásárlás: https://oneticket.hu/electronic-castle-siklos-200829