Az A38 Hajó Panorámastúdiójából és az Orrteraszról jelentkező elektronikus zenei sorozat a hazai underground szcéna alakjait mutatja be: eklektikusan, műfaji megkötés nélkül. A legújabb adások minden héten csütörtök este 7 órától követhetők a Hajónapló YouTube csatornáján.

Drum and basstől kezdve, a house és a techno különböző válfajain át, egészen a hiphopig minden elektronikus zenéhez kötődő műfaj képviselteti magát az Eklektronika adásaiban a legszélesebb spektrumon. A Hajónapló műsora az előadók, Dj-k, producerek hátterét is bemutatja, az adást megelőző keddeken megjelenő pár perces interjúkban.  Az eddigi vendégekkel készült beszélgetések ezen a linken, a teljes zenei szettek pedig itt tekinthetők meg.

Az elmúlt hetekben bemutatkozott a hiphop vonalon mozgó Vanis, tech-house-szal érkező Route 8, valamint Norwell, aki leginkább űr-elektroként jellemezhető szettjében több, még korábban nem hallható dalt mutatott be.

Az Eklektronika fellépői nem csupán DJ-ként ismertek, lemezkiadók tulajdonosaként, producerként, szövegíróként vagy akár promóterként is tevékenykednek. Max Sinclair és a Budabeats alapítója, Pentelényi Pál aka Dj Gandharva is járt a fedélzeten. A héten a Faktorlaborból ismert Zsolaa áll a pult mögött, szeptember 10-én pedig Quixotic premierje indul 19 órakor.ű