ZSD a 2000-es évek elején került először kapcsolatba az elektronikus zenékkel. Első élményei az akkori Psybaba Records által szervezett Goa Trance partikon, a sokak számára felejthetetlen emlékeket idéző Daróczi úti helyszínen érték. Majd egy azóta is legendás fesztiválon a Samothraki Dance fesztiválon végleg eldőlt számára, hogy a zene sosem fog eltűnni az életéből.

 „Mindig is szerettem a stílusok között mozogni és kísérletezni, határok és szabályok nélkül, számomra a kísérletezés az alkotás

Így jött létre a ZSD project is, mely ötvözi a klasszikus progresszív, trance, techno és psychedelic elemeket, hatásokat, izgalmas groove-okkal és hipnotikus tripp-ekkel fűszerezve. Producerként és Dj-ként liveact-jeivel megfordult már számos magyar és külföldi fesztivál színpadain mint: O.Z.O.R.A., Psy-fi, Tree of life, S.U.N., 449, Space of joy.

„Manapság minden keveredik mindennel, úgy gondolom az elektronikus zene jövőjére még jobban jellemző lesz, hogy egyre inkább elmosódnak a stílusok közötti határok és csak az izgalmas utazások számítanak”

Zenéi a Hypno Records és a Fresh Form Records gondozásban jelentek meg, valamint a jól ismert FingR86 és Mia Mendi Youtube csatornákon kaptak helyet.

Legközelebb szeptember 19.-én a MadCity által életre hívott buli sorozatok egyikén lehet hallani egy progresszív hatásokkal kevert techno szettet tőle. 

https://www.facebook.com/events/2697783923770531

ZSD mixek/linkek

https://www.youtube.com/watch?v=gwAmKNoMB-8
https://soundcloud.com/zsddeepdrive/ozorapumpui-stage-2019
ZSD Facebook: https://www.facebook.com/ZSDflow/
ZSD Soundcloud: https://soundcloud.com/zsddeepdrive
ZSD Spotify: https://open.spotify.com/artist/6WMouiox441qWSC1rd2ufM
ZSD Beatport: https://www.beatport.com/artist/zsd/496000
ZSD Instagram: https://www.instagram.com/zsd_music/

https://www.mixcloud.com/ZSD/ocr-in-the-forest-2020-home-party-1/
https://www.mixcloud.com/ZSD/ocr-in-the-forest-2020-home-party-2/

A MadCity célkitűzése, hogy egy egyedi egész estés techno buli keretében a közönséget egy koncepciózus utazásban részesítsék. Félig élő műsoruk garantálja, hogy a résztvevők hangulata végig kiváló legyen, a műsor alapja egy DJ-set amit élő vokállal és effektekkel, szinti futamokkal díszítenek. Sajátos hangzásuk lényege a táncolható olykor dallamos, de mindig mély dinamizmust sugalló pszichedelikus elemeket tartalmazó alapvetően techno zenékhez hozzáadott MadCity hangulat, ezt az érzést egyik barátjuk fogalmazta meg talán a legjobban: “Köztesen a jóérzés és agresszió közt…

MadCity Szabadság híd

MadCity Facebook: https://www.facebook.com/MadCity.hun

ZSD