A Flört The Club (korábban Flört Dance Club, még régebben Flört Disco) Magyarország egyik legrégebben működő klubja. 1989-ben nyitotta meg kapuit Siófok szívében és hosszú ideig a hazai partykultúra egyik alappillérének számított. A klub a nyári balatoni szezonban (június végétől augusztus végéig) alapvetően a környéken nyaraló turisták éjszakai szórakozási igényeit volt hivatott kielégíteni. Ilyenkor általában minden nap nyitva volt és diszkóként üzemel. Azonban az egész év során 1-2 havi rendszerességgel a hazai partiszcéna részévé vált és az egész ország területéről Siófokra vonzotta az elektronikus underground zene rajongóit. A mi szemükben ez volt a klub igazi arca. A zenei vonalat leginkább a progressive-house jellemezte, de előfordult house, electro és ritkábban trance is a kínálatban.

Olyan nevek léptek itt fel, mint például Paul Van Dyk, Tiesto, Deep Dish, ATB, Sasha, vagy éppen Hernan Cattaneo. A klub tavaly ünnepelte fennállásának 30 éves évfordulóját, de sajnos a történelem nem íródik tovább. A klub épületét értékesítették és azóta egy fitnesztermet hoztak benne létre, ami jövő héten nyitja meg kapuit.

A Fitness 5 and Gym Flört Siófok nyitási akcióval vár mindenkit, az első hét ingyenes, úgyhogy akinek nosztalgiázni támadt kedve, az szeptember 28-tól megteheti. A hely üzemeltetői egyébként szeretnék megőrizni a régmúlt emlékeit, ezért várnak minden olyan fotót, plakátot és emléket, ami a legendás korszakra emlékeztet, hogy ezzel is feldobják a terem hangulatát.

Így néz ki a hajdan volt klub belseje most. Ismerős?