Szeptember 28-tól megvásárolható a Beatporton (és később az összes nagyobb zeneáruházban is) a Manipulated Music 20. megjelenése, az Underworld/Ultra Stage, melyet – a kiadó jó szokásához híven – egy fiatal magyar tehetség, Thomas Janovitz jegyez. A két számos EP két igazi falbontó darabot tartalmaz, vérbeli főidős trackekről beszélünk.

Az eddig még ismeretlen producer igencsak erős munkákkal tette le a névjegyét, a darkosabb hangzásvilág mindkét esetben tetten érhető. Az Underworld egy picit “trenszesebb”, masszív lábdobbal, komoly meneteléssel, az Ultra Stage pedig az acid techno világába kalauzol el bennünket, annak is a főidősebb vállfajába, egy erősebb szettben igen jól fog mutatni ez a zene.

Thomas saját elmondása szerint alig több, mint egy éve foglalkozik zeneírással, noha ez a zenéin egyáltalán nem hallatszik. A fiatalember techno buliban is mindössze 2 éve járt először, de egyből elragadta a feeling, jelenleg is keményen dolgozik, hogy kialakíthassa álmai stúdióját. Példaképe Jay Lumen, az a célja, hogy kitartással és megfeszített munkával hasonló sikereket érjen el, mint mára már világsztár idolja. Bízzunk benne, hogy a Manipulated Music ezzel a megjelenéssel meg tudja adni neki a kezdőlökést ehhez!

A kiadvány szeptember 28-tól megvásárolható a Beatporton.

Valamint bele lehet hallgatni a kiadó Soundcloud oldalán is.