Március 25-én indult Chris Liebing beszélgetős karantén stream műsora, a DJs and Beers, ahol a szakma elismert alakjai csevegnek kötetlenül otthonról a kamerák előtt. A 24. adásban Chris Liebing, Dubfire, Radio Slave és Truncate társaságában Carl Cox is becsatlakozott Melbourne-i otthonából. Itt mesélt először a hamarosan elkészülő könyvről, ami az “Oh Yes, Oh Yes” címet fogja viselni.

Mint kiderült, a könyv anyaga már a koronavírus előtt készen állt, viszont az azóta bekövetkezett események arra ösztönözték az 58 éves angol legendát, hogy további fejezetek is elkészüljenek. Így aztán a könyv kiadását egyelőre felfüggesztették, amíg el nem készül a járványügyi helyzettel, a családjáról, valamint a további terveiről szóló írás.

Carl Cox úgy nyilatkozott, hogy a könyvnek már szeptemberben meg kellett volna jelennie, ő azonban szeretné megvárni, mire újra mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy fizikai formátumban is megvehesse. Ha további részletekre vagy kíváncsi a könyv kapcsán, akkor tekerj a kérdéses videóban 02:05:00-hez.

Korábban már Svven Väth is megemlítette, hogy készül az autobiográfiája, azonban erről a projektről azóta sem lehet hallani. pedig biztos lenne neki is mit mesélni!