David Guetta volt a „McFly et Carlito“ nevű Youtube-csatorna legutóbbi vendége, ahol az EDM-sztár arról beszélt, hogy miért nem valósulhatott a Madonna-val közös album, aminek ő lett volna a producere.

Egészen 2011-ig kell visszamenni az időben. Ekkor zsebelte be David Guetta a Grammy-díjat a popdíva „Revolver“ című zenéjének feldolgozásáért. Madonna ezek után felkérte a francia DJ-t, hogy legyen ő a legújabb albumának a producere is. Minden a lehető legnagyobb rendben zajlott. Már úgy tűnt, hogy sikerül nyélbe ütni a megállapodást, amikor Madonna rákérdezett David Guetta csillagjegyére. Aki 1967. november 7-én született, vagyis skorpió.

A válasz hallatán elkomorodott Madonna tekintete és így szólt: „Sajnálom, nem fogunk tudni együtt dolgozni”. Az énekesnő ugyanis 1958. augusztus 16-án született, vagyis oroszlán a csillagjegye.

Madonna korábban már több DJ-vel is együttműködött. Legutóbbi albumát – ami a „Madame X” névet viseli – ugyanis Diplo és Mirvais készítette. Utóbbi készítette egyébként a 2000-es „Music” című slágerét. A 2005-ös „Confessions Of A Dancefloor“ című lemez pedig Stuart Pierce produceri munkájának eredménye, ekkor született meg többedk között a „Hang up” című szerzemény is.