Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, tíz év után újra aktív a hazánkban is oly népszerű brit elektronikus zenei együttes, a Faithless! Nyár közepén jelentették be legújabb zenéjüket és azóta már azt is tudni lehet, hogy október 23-án érkezik az új album, ami az „All blessed” címet viseli és összesen 12 szerzeményt fog tartalmazni.

A már eddig is nagyszerű hírt tovább is lehet fokozni. Ugyanis a lemezen szereplő “Synthesizer” című szerzeményt nem más, mint Maceo Plex remixelte!

Szívet melengető zongoraakkordok, robotszerű szintetizátorok, valamint Nathan Bell vokálja jellemzi a dalt, ami lassan építkezik, hogy aztán mégis eufórikus állapotba kerüljünk, ami azonnal arra ösztönöz, hogy táncoljunk.

A Faithless is elismerően nyilatkozott az újraértelmezett zenéről: „Büszkék vagyunk arra, hogy a többszörös díjnyertes Maceo Plex készített számunkra egy epikus és mély remixet, amiben elveszni lehet.”

Maceo Plex pedig így jellemezte a munkát: „Amikor először találkoztam a dallal, nem voltam benne biztos, hogyan álljak neki az újraértelmezésének. De amikor meghallottam a zongorát, azonnal tudtam, hogy köré fogom felépíteni az egész számot. Nagyon élveztem a munkát és megtisztelés, hogy a Faithless új kislemezének részese lehetek.