Nem mindennapi platformot jelentettek be a közelmúltban. A Sensorium Galaxy egy olyan online tér, mely „forradalmasítani fogja az emberek társasági életét, miközben legyőzi a zene és a művészet online élvezetére vonatkozó jelenlegi korlátozásokat.” A projekt „lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elmerüljenek egy új világban, és olyan tevékenységeket és élményeket éljenek át, amelyet a valós életben lehet”. Egy olyan VR platform, mely „újradefiniálja az emberek egymással való interakcióját és a művészetek tapasztalásának módját.”

PRISM néven fut a Sensorium Galaxy zenei platformja, mely nem kis nevet bookingolt magának a múlt héten. Carl Cox, az 58 éves angol veterán fellépéseit is átélhetjük majd a nappalinkból. A krémesebb fülűeknek jó hír, hogy David Guetta is az igazoltak között van.

A PRISM csak egy szelet lesz a Sensorium Galaxy által nyújtott szolgáltatásokból, amivel abszolút úttörőnek számítanak ezen a piacon, de korán sem ők a legelsők, ugyanis a Boiler Room már 2017-ben hasonló projekten dolgozott:

Úgy tűnik Jeff Millsnek igaza lett, aki már 2014-ben arról vizionált, hogy az online térbeli bulizás lesz az emberiség jövője.

Kíváncsiak várjuk a projektet, ugyanis ha igazak a pletykák, akkor közösen is átélhetjük a barátainkkal a fellépéseket, pont úgy, mintha egymás mellett táncolnánk egy átlag szombat este.