A BPM Supreme egy újabb sample könyvtárat dobott piacra, melynek a neve BPM Create, és nagy segítséget nyújthat a DJ-zésben.

A regisztrálással már meg is nyílik a kapu a több mint 200,000 különböző samplehez, amelyek egyaránt tartalmaznak vokálokat, dobokat, loopokat, hangszereket, MIDI fájlokat és minden mást is. Bármit is keresel, a BPM Create megoldást talál rá, akár már havi 5 dollárért.

BPM Create a hangtechnika olyan nagynevű képviselőivel állt össze, mint a Producer Loops, Vandalism, Trend Loops és YnK Audio, hogy közösen tudják építsék fel a kollekciót, ami egyet jelent azzal, hogy a minőség az garantált! A produkció tartalmaz lo-fi house hangzásokat, tech house kick dobokat, kifejezésteljes popzenei vokálokat, acid house 303-okat, illetve érzelmes string formációkat is megtalálhatunk – mind egyben és készen állva a bevetésre. Ezen felül pedig megtalálhatóak ingyenes minták és csomagok is mindenféle műfajban. 

Teljesen ideális, ha most kezded, ugyanis professzionális élményt nyújt anélkül, hogy rengeteg pénzt ölnél drága hardware-ekre. A kicsit tapasztaltabbak már jobban fel fogják magukat találni a rendszerben, hogy mire is lesz szükségük és kiéljék a kreativitásukat az újabb műfajokban, illetve technikák terén.

A kereső funkciók szűrővel rendelkeznek, vagyis BPM, hangszerek, műfajok és minden más szerint tudjuk szűkíteni a kört, ezzel is segítve, hogy megtaláljuk a tökéletes eszközt, ami kielégítheti a kreatív szükségleteinket. A kedvenceidet elmentheted, így könnyebb lesz megtalálni, illetve ajánlások is megjelennek, amelyek segítenek majd a munkában és a megfelelő hangzás kialakításában.

Angel ’AROCK’ Castillo, a BPM Supreme alapítója így nyilatkozott: „Minden, ami minőségi azt megtalálod ezen a platformon, a gyors keresési lehetőségek segítségével is, ezért tud erős maradni a hangtechnika piacán. Borzasztóan izgatottak vagyunk az innovációnk által kiadott új zenéket illetően.”

Többféle csomag segít abban, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb tagságot. Az alap tagság (ami havonta 5 dollárért vásárolható) 75 hozzáférhető kreditet tartalmaz havonta és 5 drive-ot. A prémium (havi 10 dollár ) 200 kreditet és 20 drive-ot, de ne feledjük a prémium plusz tagságot (havi 15 dollár ) amely 30 drive-hoz és 375 kredithez ad  hozzáférést.

Bárhogyan is nézzük – akár főállású előadó vagy, akár szabadidődben zenélsz – a BPM Create megad mindent, amihez esetlegesen szükséged lehet a zenélést illetően. Bárhol is legyél, akár otthon vagy egy jól felszerelt stúdióban.