A 2008-ban alakult Black Nail Cabaret egy magyar dark pop duó. Jelenlegi tagjai Árvai-Illés Emese (ének) és Árvai Krisztián (billentyűk). A zenekar 2010-es debütálása óta rendszeresen játszik hazai színpadokon és Európa-szerte. Főképp a drámai színpadi jelenlétükről ismertek, ahol alkalmanként vendégművészeket, táncosokat és saját kezűleg készített jelmezeket is bevetnek. Negyedik albumuk PSEUDOPOP címmel 2018 novemberében jelent meg a saját, Dichronaut Records névre hallgató kiadójuk gondozásában. A My Casual God a duó 5. albumán, a Gods Verging on Sanityn található ami 2020 májusában jelenik meg, a német Dependent Records gondozásában.

 „A BNC finom egyensúlyt képvisel a vintage és a modern között, hidat építve a new wavetõl a kortárs popzenéig”

Az együttes beavatott a klip elkészítésének részleteibe is: „A mindennapok folyama találkozik egy labilis pillanattal és a valóság rövid időre eltorzul, de aztán kimászunk megint. Viszont arra a pillanatra a frusztráció forrása uralkodóvá válik. Ez a dal az a pillanat, elnyújtva 4 és fél percen keresztül.

A video is erősíti ezt az ‘elnyújtott pillanat’ feelinget, lassú és szemlélődő, tele rejtett, finom allegóriával. Mesmer Tamás rendezte, aki a Resonance című dalunk vaporwave/glitch art videóját is készítette társával, Paris Seawell-el. Tőle jött az ötlet, hogy valahol a romániai vidéken, tanyákon forgassunk, amikor a pandémia engedi. Imádtam az ötletet, a családfám csupa keményen dolgozó földművesre és napszámosra megy vissza, aminek most bizonyos szinten emléket állítunk. 

Kapcsolatba kerültünk Pálhegyi Attila Pelével, székelyudvarhelyi fotóssal aki kb egy héten keresztül segített Tamásnak megtalálni a tökéletes helyszíneket és családokat a videóhoz. Órákat töltöttek egy-egy helyszínen és megismerték az arcok mögötti történeteket. A kialakult vírushelyzet miatt egymástól távol dolgoztunk: Tamás és Pele a székelyföldi életképeket vették fel amíg Besenczi Richárd (A No Gold és ay Unrequired Love című videóink rendezője) és én a vokálos részeket rögzítettük a budapesti Silens studióban, Tamás virtuális jelenlétében, Skypeon keresztül. Áthidaltuk a szakadékokat.”