Az Electronic Arts nagysikerű tavaly mutatta be a nagysikerű FIFA-sorozat utcai focis játékmódját. A FIFA első része 1993-ban jelent meg, ez minden idők legnépszerűbb sport témájú videójátéka a világon. Tizenévesen hosszú órákat töltöttünk a képernyő előtt és a legszebb az egész történetben pedig az, hogy a FIFA-videójátékok a zenei ízlésünkre is nagy hatással voltak. Ugyanis a készítők rengeteg igényes elektronikus zenét licenszeltek évről-évre.

Az évek során a mennyiség később a minőség rovására ment, de azért még most sem panaszkodhatunk. A FIFA 21 VOLTA játékmódjában nem csak korábbi legendás labdarúgókkal játszhatunk, hanem kiválaszthatjuk az egyik legnépszerűbb EDM DJ, Diplo karakterét is. A játék készítője ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektettek az elektronikus zenei szelekcióra is.

Megszólal többek között a The Prodigy 1994-es nagy slágere, a Poison, de a Disclosure, Underworld, JAY1, Little Simz, Alison Wonderland, Stormzy, Idris Elba, valamint Oliver Heldens is képviseli magát 1-1 szerzeménnyel.

Forrás: [DJ Mag]