Egészen különleges koncepcióval rukkolt elő a londoni Design Museum, akik December 17-én este az elektronikus zene történetét készülnek bemutatni saját kiállításukon keresztül. Egy frissen rögzített film kerül adásba, amit egybe gyúrtak a náluk található zenetörténeti kiállítással, valamint élőben fognak jelentkezni a múzeumból, ahonnan exkluzív, élő interjúkat is hallhatunk majd.

A sajtó korábban így nyilatkozott a világhírű kiállításról:

‘Dizzying dance music trip is something to rave about’ ★★★★★ London Evening Standard
‘Poignantly brings the spirit of communal celebration to a museum‘ ★★★★★ The Guardian
‘A big moment for dance music‘ ★★★★ The Times

Ezt készül most otthonunkba exportálni a Gemma Curtin és Maria McLintock, a múzeum két kurátora, akiknek eseményére már több, mint 15ezer ember visszaigazolt.

Jegyet a facebookon keresztül 2990 Ft-ért tudtok vásárolni, ami nem csak az elő közvetítéshez ad jogosultságot, de december 27-ig korlátlan hozzáférést is biztosít a felvételhez, valamint 2021 márciusig a Design Museum honlapján keresztül is elérhető marad a jeggyel rendelkezők számára.

A Design Museum egyébként nem kispályás, ha merch termékekről van szó. Csekkoljátok az alábbi linket: https://designmuseumshop.com/pages/electronic

Jegyekért és további információkért látogassatok el az esemény facebook oldalára:  https://www.facebook.com/events/4688448591228379/?active_tab=about

Photo: Design Museum FB